ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Jul og ny oppdatering

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5522 Community Manager
94 days ago
Hei ledere,
For det første håper jeg alle nyter høytiden og ekstra tid med sine kjære.

Jeg kan kunngjøre nå at neste oppdatering med motorleverandører er satt til en januarutgivelse. I den siste utviklerbloggen nevnte jeg at flere detaljer vil bli utgitt nærmere tiden, så her er noen flere innsikter i hva som vil være i denne oppdateringen:


  • Specialferdigheter for sjåfører – Dette vil inkludere «kvalifisering», «gatebane» og «vått vær»-spesialistferdigheter. Sjåfører vil ha et forsprang i forhold som fremhever deres spesielle evner.

  • Sjåfør-BMI - Ved å erstatte de nåværende primitive 'vekt'-beregningene, vil sjåførene ha en BMI-verdi (Body Mass Index) beregnet ved hjelp av høyde og vekt. De vil prestere best når BMI har det optimale forholdet.

  • Sjåførenes "favorittkrets" - Som med spesielle ferdigheter, vil hver sjåfør ha en favorittkrets der de utmerker seg.Sammen med muligheten til å bli en motorprodusent, representerer disse mange nye ytelsesfaktorer å administrere, og bør virkelig krydre racingen.

Hvis du leser bloggen min, vil du vite at jeg forventet at oppdateringen skulle komme tidligere, men disse tingene er alltid vanskelige å forutsi under utvikling. De merkeligste tingene som ikke har noe med utvikling å gjøre kan påvirke utviklingens tidslinjer. Dette har vært et utfordrende år for oss, og i noen måneder nå har jeg vært den eneste utvikleren. Jeg trodde alle mulige tilbakeslag var bak meg på tidspunktet for forrige blogg, men livet fant en måte å introdusere en haug til. Jeg har opprettholdt utviklingen gjennom og i stor grad navigert i disse sakene, så nå og mitt fokus går tilbake til å fullføre denne oppdateringen og forberede den for betatesting. Oppdateringen er i fungerende tilstand på utviklingsserveren min, så med litt finpuss vil den snart være klar for betatesting.

Ønsker dere alle en riktig god jul, nytt år og flott løp denne vinteren!

— Automatisk oversettelse

Opprinnelig innlegg av 'Jack Basford'
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.