ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Fejlesztői frissítés - 2024. július

md-lock
This topic has been closed by the moderator José Trujillo
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
md-lock This topic has been closed by the moderator José Trujillo
medal 4930 Moderator
56 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford, az iGP vezetője 2024. július 10-i blogbejegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Elég nagy utazásunk volt idén és nagyra értékeljük türelmeteket és odaadásotokat. Elismerem, hogy a korábbi blogbejegyzéseim magasra helyezték az elvárásokat és ezek sajnos nem teljesültek a várt időben. Miközben változatlanul elkötelezettek vagyunk a frissítések bevezetése mellett, ebben a blogban megosztom a késések okait. Ha inkább a jó hírekhez ugranál, görgess a következő alcímre.

Az első ok a hosszadalmas befektetési tárgyalások voltak, amelyek időt és erőforrásokat vontak el a fejlesztéstől. Bár kaptunk néhány vonzó ajánlatot nagyobb cégek megszerzésére, hosszú távú víziónk, hogy nem akarjuk eladni vagy kompromisszumot kötni, ezért biztosítani szeretném, hogy továbbra is mi irányíthassuk az iGP Manager fejlesztését. Vannak ígéretes lehetőségek, amelyeket a következő hónapokban tovább vizsgálunk, de nem kell kapkodnunk és ehhez idő kell.

Sajnos nekem is sok időt kellett szakítanom korábbi jegyesemmel való elválás után. Magától érthetődően ez elsőbbséget élvezett az életemben minden mással szemben, különösen mivel közös gyermekeink vannak. Fáradhatatlanul dolgoztam azon, hogy továbbra is egészséges és kiegyensúlyozott szerepünk lehessen életükben. Örömmel mondhatom, hogy ez ma is így van, bár lehetetlen túlbecsülni, hogy milyen hatása volt ennek hónapokon keresztül az életemre az iGP Manager fejlesztésére.

A fejlesztési idő nagy részét a „rutinszerű” frissítésekre fordítottuk. Konkrétan a négy éve használt játékmotor, az Unity négy éven keresztüli frissítések beépítésére. Egy mindössze egy éves frissítés is jelentős kihívást jelentett, nemhogy a négy évi. Ennek a folyamatnak a részeként a játék minden aspektusát frissíteni kellett, ami nagyon munka- és időigényes volt. Ez a munka most befejeződött és lehetpővé tette számunkra, hogy olyan tartalomra konceptrálhassunk, mint a 2024-es autó (erről többet később).

A továbbiakban a dolgoknak sokkal egyszerűbbnek kell lenniük. A magánéletem beállt egy rutinba, ami több időt enged a munkámra és hamarosan a Unity legújabb verzióján leszünk, amint kiadjuk a következő frissítést. Akár biztosítjuk a befektetést, akár nem, a fejlesztés ütemezése sokat gyorsul.

Szóval akkor menjünk végig, mi várható hamarosan.

Játékmenet és verseny frissítése

Az első játékmenet-frissítés már élesedik, amint megjelenik ez a blogbejegyzés. Ez a korábbi frissítések fejlesztéseire épül és a verseny javulását célozza a „négy nagy” fejlesztési terület újraegyensúlyozásával. A fejlesztést a közösség legjobb menedzserek visszajelzései alapján hajtottuk végre. A gyorsulás kissé csökkent, a fékezés, a leszorítóerő és a vezethetőség hatásai mérséklődtek. A kutatás képlete is kiegyensúlyozott, jobban jutalmazza a magasabb szintű menedzsereket. Nagyobb hasznot észlelhetnek a kutatásokból, mint amit korábban elérhettek.

Hamarosan bevezetjük a pilóta kedvenc pályájának és a Technikai Igazgató speciális képességeinek megváltoztathatóságát, ami olyan új ismereteket nyit meg, mint a versenyzői hibaadatok a szabadedzésen és pontosabb üzemanyag-fogyasztási adatok. Ezek a funkciók nagyobb irányítási lehetőséget és elmélyülést biztosítanak a csapatod menedzseléséhez.

A játékmenet nagyobb átalakítása is fejlesztés alatt áll, amelynek célja az összes ligaszint jobb feltöltése és az egész közösség szorosabb összekötése. Ezek a frissítések nagyban javítják az iGP Manager új és a meglévő játékosainak élményét. Maradjatok velünk a további információkért a későbbi blogbejegyzéseknél is.

2024-es autó érkezése

Örömmel jelentjük be, hogy a várva várt 2024-es autó hamarosan érkezik. Eredetileg 2023. végére terveztük, de a az xtra fejlesztési idővel 2024-es specifikációra frissítettük. A megjelenés előtt festésversenyeket hirdetünk és várjuk a véleményeteket az új festési tervekről a közösségi oldalainkon, ezért kövess minket X-en, Instagramon és Facebook-on is.

Stabilitás és teljesítmény-javulás

Heteken belül kiadunk egy jelentős alkalmazás-stabilitási frissítést. Ez a frissítés kulcsfontosságú, mivel az alkalmazás architektúráját a 2024-es specifikációra emeli. Erre az időigényes frissítésre azért volt szükség, hogy biztosíthassuk az Android és iOS jövőbeni támogatását és javítsuk az iGP Manager alkalmazás stabilitását és teljesítményét.

Szeptemberben egy szervermigrációt is végrehajtunk, ami jelentősen csökkenti szerverköltségeinket. Jelenleg a szerverek jelentik a legnagyobb költséget és az erőforrásokat is kimerítik. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy ezeket a forrásokat a fejlesztésekre fordíthassuk.

Elismerjük azt az igényt is, hogy javítsuk a régóta fennálló hibákat és a legkeményebb játékosok aggályait. A frissítések befejezése után ez válik prioritássá. Először az alacsonyabban lévő gyümölcsökkel kezdjük, majd haladunk az összetettebb dolgok felé.

Köszönet

Több dolog is készülőben van, de fontosnak tartom, hogy ezeket a frissítéseket minden más előtt eljuttathassuk Hozzátok. Köszönöm, hogy velünk tartottatok, miközben a háttérben dolgoztunk ezeken a kihívásokon. Izgatottan várjuk ezeket a frissítéseket és együtt folytatjuk ezt az utazást.
md-quotelink
md-lock This topic has been closed by the moderator José Trujillo
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.