ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
'Speciale Vaardigheden van Technisch Directeur' Update Release datum & details

md-lock
This topic has been closed by the moderator José Trujillo
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
md-lock This topic has been closed by the moderator José Trujillo
medal 5051 Super Mod
43 days ago
Vertaling van deze officiële aankondiging van José Trujillo.


Hey managers,

Heel erg bedankt voor jullie steun en aanmoedigingen in de laatste blogpost van onze CEO, Jack Basford. Als je dat nog niet hebt gedaan, nodig ik jullie allemaal uit om deze te lezen en meer te weten te komen over wat er gaande is in de studio en een korte blik te werpen op onze roadmap voor de komende maanden. Over voorproefjes gesproken... we hebben wat foto's gepubliceerd van onze aankomende nieuwe 2024 auto, en je kunt deze vinden op onze sociale netwerken, scroll naar beneden op het forum voor een link of klik: Facebook, X, Instagram.

Om verder te gaan met de aankondiging, wil ik alle managers kennis laten maken met de Speciale Vaardigheden van Technisch Directeurs. Dit is de eerste van een reeks updates die we snel na elkaar zullen uitbrengen. We zijn net zo enthousiast als jullie om deze te lanceren en nieuwe gameplay naar iGP Manager te brengen. We leggen één voor één uit wat de voordelen zijn van elke Speciale Vaardigheid en hoe je deze kunt gebruiken:

Tanken:
Gewoon: Meer inzicht in brandstofverbruik met 2 cijfers na de komma in training
Zeldzaam: Meer inzicht in brandstofverbruik met 2 cijfers na de komma in training en race-resultaten
Legendarisch: Meer inzicht in brandstofverbruik met 2 cijfers na de komma in training en race-resultaten, plus 1 cijfer na de komma voor concurrerende teams in dezelfde race

Ontwerp:
Gewoon: Eén extra Ontwerppunt om je auto te verbeteren in een gebied naar keuze.
Zeldzaam: Twee extra Ontwerppunten om je auto te verbeteren in een gebied naar keuze.
Legendarisch: Drie extra Ontwerppunten om je auto te verbeteren in een gebied naar keuze.

Telemetrie:
Gewoon: Bekijk de fouten van je bestuurder voor één trainingsronde per auto. Dit bevat het tijdverlies dat van het totaal wordt afgetrokken.
Zeldzaam: Bekijk de fouten van je bestuurder voor drie trainingsrondes per auto. Dit bevat het tijdverlies dat wordt afgetrokken van het totaal.
Legendarisch: Bekijk de fouten van je bestuurder gedurende vijf oefenrondes per auto. Dit bevat het tijdverlies dat wordt afgetrokken van het totaal.

Race Ingenieur:
Gewoon: Stel het Pushniveau handmatig in voor één trainingsronde per auto om het effect op het brandstofverbruik, de bandenslijtage en de rondetijd te beoordelen.
Zeldzaam: Stel het Pushniveau handmatig in voor drie trainingsrondes per auto om de invloed op het brandstofverbruik, de bandenslijtage en de rondetijd te beoordelen.
Legendarisch: Stel het Pushniveau handmatig in voor vijf trainingsrondes per auto om de invloed op het brandstofverbruik, de bandenslijtage en de rondetijd te beoordelen.

Het doel van deze update is om je meer manieren te geven om gegevens te verzamelen en te analyseren, zodat je beter kan worden als teammanager. Daarom voegen we meer taken toe die je buiten de races kan uitvoeren en verbeteren we de algehele spelervaring. Vergeet niet dat je maximaal vijf Technisch Directeurs in je team kan hebben. Afhankelijk van wat je team nodig heeft, kan je hun vaardigheden mengen en combineren om je kansen te maximaliseren.

RELEASE DATUM:
We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de update live zal gaan op maandag 29 juli 2024. Ons team heeft hard gewerkt aan een soepele lancering. In de weken na de release organiseren we een open rondetafelgesprek om jullie feedback te verzamelen. Zoals bij elke grote update kunnen we kleine bugs en balansaanpassingen tegenkomen, dus jullie inbreng is van onschatbare waarde. Voor deze update is geen periode van onderhoud nodig, dus de service wordt niet onderbroken.


Vertaling van deze officiële aankondiging van José Trujillo.
md-quotelink
medal 5016 Community Manager
40 days ago
md-quotelink
md-lock This topic has been closed by the moderator José Trujillo
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.