ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Hungarian iGP ROFL thread

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 4666
6 years 87 days ago
Szerkesztőségünket is meglepte a hír, hogy a BSGP Forma-1-es alakulata az új idénytől 100%-os gyári támogatással indul. Nem kisebb név, mint a kelet-európai autógyártás csúcsát képviselő Moszkvics jelenik meg a Hungarian iGP Championship nevezetű liga középmezőnyének egyik legszimpatikusabb csapata oldalán.

Böszörményi Sándor, a BSGP csapatfőnöke elárulta, egyáltalán nem légből kapott házasság jön most létre. "Aktív versenyzői éveimben, a 90-es évek elején már értem el szép eredményeket a gyár színeiben. A Moszkvics képviselői ezért is gondolták úgy, hogy a mi csapatunk a legjobb ugródeszka számukra a Forma-1-be."

Böszörményi 1991-ben kezdte túraautós karrierjét és több gyári fejlesztésű Moszkvics-modellel is versenyzett. Mindössze 4 évesen tesztpilótaként vett részt a márka különleges pedálhajtásának továbbfejlesztésében. Legemlékezetesebb eredménye a híres Hátsókert Grand Prix-n aratott fölényes győzelme. 93-ban, a Nagyi Körlakása 6 órás viadalon bebizonyította, hogy a megbízhatósági versenyeken is komolyan számolni kell vele.

Megkerestük a Moszkvics vezérkarát is, hogy kommentálják az eseményeket. "Nagy öröm számunkra, hogy egy olyan emberre bízhatjuk gyári programunkat, aki mindent tud az autónkról, amit szabad" - lengette meg szórkozottan Moszkvics-slusszkulcsát a gyár egyik vezetője, aki egyúttal neve elhallgatását kéri. Majd sejtelmes mosollyal hozzátette: "Szovjet-Oroszországban a szakma ír a sportújságírókról".
md-quotelink
medal 5000
6 years 85 days ago
Nagyon jó! 3éve a kisfiam is kapott egy teszt lehetőséget egy kör erejéig a gyár egyik remekművében, nagyon élvezte és szó szerint kihajtotta belőle amit lehetett :D
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.