ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Open
TÜRKİYE GMT AYARI PROBLEMİ

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 306 days ago
Türkiye yaz saati kış saati uygulamasını kaldırdı ama oyun değişiklik yapınca saat ayarlarını GMT+2ye almak zorunda kalmıştık. Fakat oyuna yeni kaydolanlar İstanbul Gmt+3'te gözüktüğü için onu seçiyorlar doğal olarak. Bu sıkıntıyı aşmak için bir değişiklik yaptı mı yöneticiler? Bayramda Eğitim Ligim tatildi, şimdi bir oyuncum yarış saati mi değişti diye sormuş, buna acilen bir el atılması gerekiyor, yoksa yeni kaydolanlar yarışamayacak gibi geldi bana. Düzeltme gelmediyse düzeltilmeli, düzeltme geldiyse de bilgi verilmeli ki biz de eski haline geri çevirelim.
md-quotelink
medal 5000
5 years 306 days ago
O sorun serverlarla alakalı oyunun ülkemizde serverı olmadığı için böyle problemler ortaya çıkıyor :)
md-quotelink
medal 5000
5 years 305 days ago
Tam da eskiden Türkiye'nin saat diliminin değiştiği gün oldu bu bak, biz önceden yaz kış saat dilimini değiştiriyorduk, artık değiştirmiyoruz, fakat oyunun Türkiye ayarları otomatik olarak değişmiş diye düşündük biz. Neyse, biz +2 yapıp devam ettik. Ama yeni kaydolanların hiçbiri yarışlara giremeyecek. Çünkü yeni katılan herkes doğal olarak İstanbul'u seçecek. Ama öyle yapınca yarış saatinde ekranda YARIŞA GİT seçeneği çıkmayacak, çıkmıyor. Sen yine de bi iletsen iyi olur sandım ama problem yok diyorsan yoktur kardeşim, iyi çalışmalar )
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.