ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Aktif Olmayan Oyuncuları Liglerden Atıyoruz

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 296 days ago
Yakın bir zaman sonra, liglerde aktif olmayan oyuncuların hesaplarını liglerden atmaya karar verdik. Bunun nedeni, servis yetersizlikleri.(Bazı yarışların açılmaması, serverların çökmesi vs vs.) Yani kısaca aktif oyuncularımızın daha rahat servis erişimi için :)

Çaylak ligi için: 30 günden fazla aktif olmayan oyuncular ligden atılacak.
Pro ligi için: 60 günden fazla aktif olmayan hesaplar silinecek.
Elit ligi için: 90 günden aktif olmayan hesaplar silinecek.
md-quotelink
medal 5000
5 years 277 days ago
Aman ne iyi yaptılar. Biz zaten o işi yapıyorduk ama bazı liglerde yükselme çıtasının açık kalması için atmak için oyuncu sayısının artmasını bekliyorduk, liglerimizin gelişimini bozdular. Bunu yapacaklarına, aktif olmayan ligleri kapatsalar, onların sahiplerini ve oyuncularını atsalar yeterdi.. Bunun yanında artık erişimi olmayan hesapların hepsi sistemin içinde hala. Facebook ile mail'i birbirine bağlayınca inaktif hale gelen hesaplar var. Ama o hesaplar hiçbir ligte olmadıkları için onların aktiflik durumunu göremiyorlar. Asıl onların atılması lazım. Bir de emekli olan, artık kimsenin alamadığı personeller sistemde boş yere yer kaplıyor. Önce bunları yapacaklarına gittiler liglerimizin yükselme hattını ortadan kaldıracak işler yaptılar. Bundan sonra yeni lig kuracak olanların işleri daha zor olacak. Niyetleri iyi, ama yöntemleri pek doğru değil gibi.
md-quotelink
medal 5000
5 years 235 days ago
Oyunda değişmesi gereken çok şey var ama böyle giderse bu oyun sonsuzluğa karışır.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.