ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Open
iGP Manager Version 3.0 Burada!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 207 days ago
Hepimizin beklediği an geldi! Büyük güncellemelerimizin sonunda oyuna entegre edildiğini size duyurmanın gururunu yaşıyorum. Çoğunuz bu haberleri aylardır bekliyordunuz. Özellikle yeni 2018 arabasını. Arabanın kendisi daha önceden bitse de bu güncellemeyi daha fazla yükseltmelerle yayınlamak istedik.

Yeni 3.0 versiyonunda yenilikler neler?

Bütün değişim notları buraya yazabilmek için çok uzun ama forumda kullanılabilir durumda. Burada bir kaç önemli nokta var:
Yeni 2018 arabası - 5 yeni tasarım seçeneği ile büyük bir grafiksel yükseltme ile şu anda tüm platformlarda görsel olarak çarpıcı bir şekilde çıtayı yükseltiyor.

Yeni hatırlatma bildirimleri - bundan sonra asla size hatırlatılmasını istediğiniz bir şeyi kaçırmayacaksınız. Pratik seansı sonu, yarış başlangıcı, sözleşmesi biten pilotlar vs vs..

Yükseltilmiş lastik performansı ve dengesi - bütün lastik çeşitleri daha iyi bir denge ve daha çok strateji seçeneği için ayarlandı. Performans seviyeleri ve lastik aşınma seviyeleri yarış uzunluğuna göre ayarlandı. 

Yeni link gömme sistemi - tüm igpmanager.com/app linkleri bundan sonra telefon ve tablet uygulamasında da açık. Artık liginizi ve ya pilotunuzu arkadaşlarınızla paylaşmak daha kolay!

Yeni alıştırmalar - yeni oyuncu canlısı adım adım bilgilendirmelerimiz artık daha derin ve eskisinden daha kolay bir şekilde oyunumuzu tanıtıyor.

Yeni reklam izleme sistemi - reklamların kullanılabilirliği ve tüm bölgelerdeki kullanılabilirliği düzeltildi.

Uygulama içi web-tarayıcısı - hesabınızla tekrar giriş yapma gereği duymadan foruma devam edebilirsiniz.

Daha hızlı yükleme süreleri - tüm uygulamada ve özellikle canlı yarış görüntüleyicisi için yükleme zamanları belirgin bir şekilde düşürüldü. Bu sayede yarışınız yüklenirken hiç bir şeyi kaçırmayacaksınız.

Yeni iyileştirilmiş çeviriler - çevirmen ekibimiz şu anda yeni aletlerle donatıldı. Artık tüm çevirileri iyileştirmek onlar için çok daha kolay hale geldi.

Server Taşınması
Ağustosta, tüm serverlarımızı başka bir servis sağlayıcısına taşıdık. Bu sayede hedefimiz olan daha yüksek performans ve dengeli serverlara ulaştık. Bir haftalık alışma sürecinden sonra yeni kurulumumuz mükemmel şekilde çalışıyor. Bu gerçekten büyük bir başarı ve ilerideki iGP Manager büyütmeleri için de kapıyı araladı. 

md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.