ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Yeni lastik stratejileri

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 180 days ago
Herkese merhaba. Yeni lastik güncellemesinden sonra önceki yazdığım posttaki lastik seçimi konusu biraz yalan oldu :) Lastiklerin kaç tur gideceğini hesaplamak hala aynı şekilde. Ancak dikkat ederseniz soft lastiklerin dayanıklılığı gözle görülür biçimde arttı. Bu da soft lastikleri yeni güncellemenin en güçlü lastiği yapıyor denilebilir. En azından %50 ve %75 uzunluktaki yarışlarda durum öyle. Şimdi öncelikle benim yarıştığım lig %75 uzunluktaki yarışların yapıldığı bir lig. O yüzden %75 le başlıyorum. Soft lastikler 31 derecede bile iş yapıyor. Monaco ve belki Avrupa GP  haricinde dominant lastik stratejisi s-s-s. 20 derecenin altında çok yüksek ihtimalle ss-s-s de güzel bir seçim olur. Ss lastiklerin de aşınma oranı azaldığı için onlar da daha çok tur atıyorlar. Bu da bize ss-s-s kombinasyonunu mümkün kılıyor. Forumda biraz gezindim. Nerdeyse her ligde bu stratejiler dominant. Bizim ligimizde de öyle. Yarınki yarışta bir şey deneyeceğim. O da tutmazsa bu iki stratejiden pek şaşmayın :)
%50: Forumda gördüklerime dayanarak söylüyorum. Dominant stratejiler s-s, s-m ve m-m. Ben olsam kesin bir ss-m de denerdim ama benim çılgınlıklarım pek tutmaz. Yine de denemek isteyen olursa diye yazdım :)
%100: Gördüğüm kadarıyla yeni güncellemeden en şikayetçi insanlar burda. Ne güzeldi bizim ligler içine ettiniz diyorlar. Bu ligde ss ler darma duman ediyormuş ortalığı. Muhtemelen 5 pitli ss stratejiler kullanılıyor. Kaç pit yaptıklarını hesaplayamasam da siz kendiniz hem tecrübelerinizle hem de benim sabitlenmiş yazımdaki sistemle ss lerin kaç tur gideceklerini hesaplayıp pitleri ona göre ayarlayabilirsiniz.
Herkese yeni güncellemede başarılar :) Yazdıklarıma katılmıyorsanız, daha iyi olduğunu düşündüğünüz stratejiler varsa lütfen eklemede bulunun. Bilgi paylaştıkça artar :) 
md-quotelink
medal 5000
5 years 177 days ago
Medium ve hard lastikler gerçekten %100 liglerde dominanttı bu durum artık düzeldi ve herkes yeni stratejilere yöneldi :) Oyuncularımızın birbiriyle bilgi paylaşmasını görmek ne kadar da güzel :)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.