ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Open
Son Zamanlarda Alınan Şikayetler Üzerine

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 195 days ago
Herkese selamlar,

Sadece hileyi nasıl tespit ettiğimiz hakkında bir kaç kelime edeceğim. Hileye hiç bir şekilde töleransımız yok ve tüm raporları sürekli yapabileceğimiz en iyi şekilde inceliyoruz.

Halihazırda konumuz açılmışken bir kaç not ekleyeyim.
Bütün yarışlar serverlarımızda simüle edilmektedir ve bu oyunumuzda hile yapmayı imkansız hale getirir. 
KERS: Eski stratejiler ve boost ile beraber KERS.
Yarışlar online oyunlardaki gibi bir lobide gerçekleşmiyor bu yüzden hile kullanmak ya da bug yaratıp kullanmak COD ya da canlı lobi oyunları gibi oyunlarda olduğu gibi olmuyor, bizim canlı yarışlarımızda bu sistemi kullanmamamız hile yapılmasını imkansız kılıyor.

Bir başka not ise, bize gelen şikayetler üzerine incelediğimiz kimsede şu ana kadar hile tespit edilmedi. Sadece strateji ve yarış yönetimi vs farklılığından kaynaklanan farkların hile zannedildiğini gördük. Bu yüzden destek ekibimiz genelde size strateji farklılığı veya yarış yönetimi farkından ötürü geride kaldığınızı söyler.

Yarışlardaki yapay zeka her zaman kendi yetenekleri dahilinde en iyi işi yapmaya çalışır ama genel kanıya göre yarışı canlı izleyip yönetmek her zaman daha iyi sonuç getiriyor. Genelde bu canlı KERS kullanımı ile yapay zekanın KERS kullanımı arasındaki farktan belli oluyor. Yapay zeka her zaman yetenekleri dahilinde en iyisini yapsa da bizim önerimiz yarışı canlı takip etmeniz :)

Herkese iyi yarışlar!

md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.