ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Reklam izleyemiyoruz...

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 194 days ago
Son günlerde oyunda farklı farklı ufak tefek hatalar oluşmaya başladı. Bir kaç gündür reklam seyretme butonu ya hiç görünmüyor, ya da silik görünüyor, tıklamak için aktif hale gelmiyor, yani parça için reklam seyredemiyoruz. Araçların yarışlarda solucan gibi görünümü hakkında, "halo ekleyenlerde olabilir" diyenler var.. İki oldu yarışta hedefi tutturduğum halde ödül parası gelmiyor, ekran görüntülerini aldım, müsait olduğunuzda göndereceğim. Şimdi en acili reklam konusu.
md-quotelink
medal 5000
5 years 193 days ago
İletildi, yaşanan sorun için özür dileriz.
md-quotelink
medal 5000
5 years 189 days ago
Probem devam ediyor, oyunu kaldırıp tekrar yükledim, vpn denedim ama reklam butonu aktif olmuyor hala.
md-quotelink
medal 5000
5 years 165 days ago
Reklamlarda sorun var anladigim kadariyla reklamsiz cok zor parca cozumu oluyordu izleyerek oyuna hergun giriste diger oyunlarda oldugu gibi parca token motor biseyler vermesi gerekir bence artik sistemin yeni oyuncularda katilimi yuksek olur boylelikle.. 
md-quotelink
medal 5000
5 years 165 days ago
Eğer reklam butonu aktif olarak görünmüyor ise bu iGP'den kaynaklanan bir hata değil yani düzeltebileceğimiz bir şey değil malesef. Reklamlar bazı ülke/bölgelerde yasaklı olabiliyor.
İkinci bir neden ise, reklam botları bazen şaşırabiliyor. Sizin bulunduğunuz konum/saate göre çıkarılan reklamlar için yanlış zaman olarak algılayıp reklam göstermeyebiliyor. 

Reklam sağlayıcılarımız ile daha yakından çalışıyoruz artık ancak kesin olarak düzeltebiliriz/düzeltemeyiz gibi bir şey malesef söyleyemiyoruz.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.