ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Yarış Hedefi & Lig Değişikliği

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 171 days ago
Arkadaşlar Selam,

Konuyu global foruma da yazdım ama türk foruma da yazmak ve türk moderatörden de belki destek alırım diye sizinle de paylaşmak isterim:

Rekabetin az olması nedeni ile ligden ayrılmaya karar vermiştim. Ligde bulunan rekabet ortamının bozulmaması ve kimsenin şansını etkilememek adına değişiklik için ligin bitmesini bekledim. Lig bittikten sonra stock dizayn puanlı halde olan aracımla başlamış olan başka bir lige geçtim. Fakat yeni lig başlamış ve 3. yarış takvimine gelinmişti. Lig elite lig olduğundan dolayı diğer araçlar aşağı yukarı 100 design point ile yeni lige başlamış ve 2 haftalık kazandıkları puanlarla araçlarını daha da geliştirmişlerdi. Lig devam ederken lig değiştirildiğinde bir ceza sistemi olduğunu biliyorum fakat zaten stock hali ile dezavantajlı başlayacağım ligde  (diğer araçların yaklaşık 150 design point seviyelerinde olduğunu tahmin ediyorum)  sanki başkalarının yarışlarını etkiliyormuşum gibi bir de penaltı cezası aldım. Bu şekilde lig sonunda orta sıralara oynayan bir araca ulaşabileceğim yani bir sezonum çöp oldu. Yarış sezonumun ortasında böyle bir değişiklik yapıyor olsam eyvallah isterse 0 puanla başlayayım. Ama bitmiş bir ligden ayrılırken neyin cezası kesiliyor anlamış değilim. Lig sonunda yapılan lig değişikliklerinde stock design a dönen araçlar için bu kadar ceza kesilmemesi mümkün müdür?

Diğer bir konu: Malum halde yarışmaya çalışırken bana son 3 yarıştır 8.lik hedefi belirliyor sistem. Son 2 yarışı 13. ve 14. bitirebiliyor iken nasıl 8. olmam mümkün olabilir? Race objectives genelde bir önceki yarış derecesine göre şekillenirdi. Ama mevcut durumda bu konuda da bir gariplik var. Race objectives in daha mantıklı olması mümkün müdür?

Türk mod arkadaş bu konuları ilgililere iletebilir mi? 
md-quotelink
medal 5000
5 years 171 days ago
Ligden ayrıldığınızda ne olursa olsun ceza gelir malesef :) Diğer konuda ise, oyun yarış hedeflerini geçmişinizdeki başarı durumunuza ve şu anki takım durumuna göre verir.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.