ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Yeni Güncellemeler

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 116 days ago (edited 5 years 82 days ago)
Arkadaşlar yeni forum düzenlemeleri sonucu artık tüm bildirimleri tek bir başlık altında topluyoruz.

-07.01.19
Yeni İkonlar
Yeni ikonlar eklendi, sorun yaşayanlar için çözüm yolları gösterildi.

-14.06.18
Servis kesintisi
Bu zamana yakın bir ağa bağlı olarak ortaya çıkan hizmet çapında bir sorun vardı. Nedeni araştırıyoruz ama etkilerin ne olduğunu zaten biliyoruz. Yarışlar kasıtlı olarak geç başladı.

Yarışlarını tekrar yapmak isteyen herkes buraya yayınlamak için lig sahibini alırsa, bunu yapacağız. Programın senkronize olmasını sağlamak için üç kademe de sıfırlanır. (Çaylak, Pro ve Elit).

Çalışma durum ve soruşturmamızda devam ediyor, ancak servis şu anda normal şekilde çalışıyor.


-16.07.18
Gerçek zamanlı Hava

16 Temmuz Pazartesi günü saat 11: 00'de, oyunumuzda gerçek zamanlı hava durumunu yeniden etkinleştireceğiz. Hava durumu sistemiyle ilgili bazı tutarsızlıkları gidermeye çalışıyor ve web sitesinde görünen ve yarışlara yansıyan hava durumu güncellemeleri arasında gecikme yaşanmasına neden oluyoruz.

Anketin sonuçlarına göre, gerçek dünyadaki hava istasyonlarından koşulları alan artırılmış gerçeklik hava sistemimize bağlı kalacağımızı sorduk.

Pazartesi günü 09:00-11:00 saatleri arasındaki yarışlar bakım penceresi açmak için ertelenecek.

-26.08.18
Yeni Servis Sağlayıcı

Tüm oyunu yeni bir servis sağlayıcısına taşıyacağız. İGP Yönetimi ile üstlendiğimiz en büyük projelerden biri bu.

Neden mi? : Hizmetin kalitesini büyük ölçüde geliştirebilmek. Amacımız, sorun ve arızaları önemli ölçüde azaltmak ve kaliteden ödün vermeden mevcut seviyelerin çok üzerine çıkmak.

Ne Zaman Olacak?: 28 Ağustos.


28 Ağustos günündeki tüm yarışlar bir sonraki uygun tarihe taşınacaktır. Yarış olmayan bu 24saatlik sürede, tüm sistemlerde kontroller yapmaya zaman ayırılacak ve öngörülebilir sorunları hesaba katabilmek için yeterince büyük bir güvenlik payı olacak. Web siteleri ve uygulamalar çevrimiçi olacak ancak yarış olmayacak.

Ne Kadar Sürecek? : Web siteleri ve uygulamalar, geçiş gününü çoğunda taşınacaktır. Kesinti sürelerini en aza indirmek için en az kullanıcıya sahip olduğumuz saatlerde çalışacağız.

Önemli Duyuru: Arkadaşlar bundan sonra aşağıdaki ekrandan geçmiş sonuçlara bakamayacağız. (Resmi görüntülemeyenler için: Lig sayfamızdaki geçmiş yarışlar ekranı) Bunu nedeni ise bu verilerin sunucularımızda çok çok fazla yer tutması. Ama farkettiğiniz üzere her yarış sonu bu verileri indirip bilgisayarınızda saklayabilirsiniz.
 



NOT: CSV EXport yazan kısımdan her yarış sonu sonuçlarınızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.



-5 Ekim 2018 
Planlanmış Bakım

Yarın saat 11:00 GMT itibari ile yeni bir lastik aşınması ve performansı güncellemesi yayınlayacağız. Bu değişikliklerin amacı %75 mesafeli ve %100 mesafeli yarışlarda yeni stratejiler ortaya çıkarmak.

Ne değişecek?

Güncellemeden sonra, %100 uzunluktaki yarışlardaki aşınma %75 uzunluktaki yarışlara eşit olacak.
Güncellemeden sonra, %75 uzunluktaki yarışlardaki aşınma ''%62,5 uzunluktaki bir yarışa'' eşit olacak.
Hard lastikler olduğundan çok az daha hızlandırılarak diğer lastikler ile beraber kullanılması sağlanacak.
Geçiş ıslak ve Tam ıslak lastikleri eskiye göre biraz daha hızlı olacak.

Asıl amacımız, aşınmayı ölçeklendirmek, lastiklerin dengesini genel oyuncu isteklerine göre ayarlamak; %50 ve %100 mesafeli liglerdeki oyuncularımızdan aldığımız geri bildirimler ile, Süper yumuşak ve Yumuşak lastiklerin aşırı güçlendiğini farkettik. Bu değişiklikler doğrudan doğruya, bu yarış sürelerindeki lastiklerin ömrünü kısaltarak Süper Yumuşak ve Yumuşak lastiğin daha az baskın hale gelmesi gerektiğine hitap etmeyi amaçlamaktadır. Ve Sert lastiğin hızını yukarıda söylediğimiz gibi küçük bi şekilde arttırarak onları tekrar kullanıma sokacağız.

Değişecek bütün şeyler bunlar, güncellemeden sonra bir kaç hafta geri dönüşlerinizi okuyacağız ve geri bildirimlerinize göre ilerideki güncellemelerimize karar vereceğiz.



-29.09.18

Lastik Performansı Düzenlemesi

Son lastik aşınması güncellemesinden sonra 2. kısmı olan lastik performansı güncellemesi geldi.

Ne Değişti?
Süper Soft ve Hard lastikler artık önceki hallerinden daha yavaşlar.
Medium lastikler eski hallerinden daha hızlılar.
Soft lastikler eski hallerinden daha hızlılar-fark edilemeyecek şekilde-.
Bütün lastikler artık daha az ısınacak veya ısınmak için daha fazla push seviyesi isteyecek.

Bu Değişimler Neden?
Bu değişikliklerin hedefi %50 mesafedeki yarışlarda strateji seçeneğini arttırmak ve Hard lastiklerin yarışları domine etmesini engellemek. Son lastik aşınması güncellemesinden sonra aldığımız geri dönüşlere göre %50 yarışlı liglerin bir çoğu daha yavaş Hard lastikler görmek istiyor şeklindeydi. %100 yarışlardan aldığımız geri dönüşler de çoğunluk şekilde pozitifdi. Umarız ki bu değişiklikler dengeyi çok sarsmaz.

Aynı zamanda lastikler için ideal ısıyı da değiştirmek istiyoruz ancak teknik nedenlerden ötürü bu bir uygulama güncellemesi olmadan imkansız. Onun yerine biz de lastik çeşitlerinin ısısını değiştirdik. Bu değişiklikler de nerdeyse aynı etkiyi yaratacak ve umarız ki daha fazla push seçeneği çıkaracak. 

NOT: SON 2 GÜNÜN TÜM TEST TURLARI TEKRARDAN YENİ GÜNCELLEMEYE UYACAK ŞEKİLDE YAPILABİLMESİ İÇİN SİLİNDİ.

-20.09.18
Dinamik Gerçek Zamanlı Hava Devre Dışı Bırakıldı

Herkese selam,

Sürekli olarak forumları dinliyor ve okuyoruz ve hizmetin sürekli nasıl olduğunu görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde hava durumu sistemiyle ilgili birkaç meseleyi duyduk, hareket etmeyi nasıl sürdürdüğümüz ve değişimlerle aşırı derecede uyuyor.

Ne yazık ki, bu durumu biraz daha ayrıntılı bir şekilde inceleyip, önümüzdeki hafta başlarında olması muhtemel olana kadar karar verdik, hava koşullarını devre dışı bırakmak için.

Her pistin hava durumunu sabit sıcaklıkta tutacağız ve genellikle en yoğun yarış saatimizde 18:00 ve 21:00 arasında olacak şekilde ayarlayacağız.

Dikkat edilecek bir şey; hava yağmur olmayacak ama bulutlu veya güneşli olacak şekilde ayarlanabilir.

Bu değişiklik 22:30 'dan itibaren geçerli olacaktır.

Saygılarımızla.

-04.12.18

Herkese selamlar,

Dün 10:30GMT saatlerindeki yarışlar denediğimiz bir güncellemeyi kaldırmamız sonucunda geri alındı. Yarışların doğru saatte başlamasıyla ilgili sorunlar oldu. Değişiklikleri geri aldık ve servislerimizi eski sistem ile yeniden balşattık.

Güncellemeyi 14:30GMT saatlerindeki yarışlar için tekrar deneyeceğiz. Bu sefer beklediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyoruz.

Normalde, güncellemeyi yüklemeden önce hatta duyurmadan önce simülasyonlarda deneriz. Her neyse, bu gün yapılacak bir kaç değişiklik yarışları değişik şekillerde etkileyebilir.


DEĞİŞİKLİKLER:
Yapay zeka artık hangi lastik türünü kullanacağını yarış başlamadan 1 dakika önce belirliyor (yağmurlu/yağmursuz koşullar için).
Bir çözüm daha, lastik seçimlerini yapay zekaya bırakmakla ilgili; artık yapay zeka lastikler sağlıklıyken ve yeterince benzininiz varken otomatik olarak pit yapmayacak..
md-quotelink
medal 5000
5 years 108 days ago
Güzel olmuş, sıkıntı çıkıyordu bu konularda hep.
md-quotelink
medal 5000
5 years 104 days ago
Meraba. Yeni yükledim istediğimiz zaman yarış yapamıyormuyuz yarış gününü mü beklememiz gerekiyor yardımcı olurmu sunuz?
md-quotelink
medal 5000
5 years 104 days ago
Her ligin kendi yarış günü ve saati olur, ona bakman gerek.
md-quotelink
medal 5000
5 years 91 days ago
Ayrton Senna sevenler burda mı?
md-quotelink
medal 5000
5 years 91 days ago (edited 5 years 90 days ago)
O kadar seviyorum ki şumaherin şu anki durumuna gram üzülmüyorum. Eee ne demişler, etme bulma dünyası...

Moderatör notu:
Kullanıcı Uyarıldı.
md-quotelink
medal 5000
5 years 72 days ago
Selamlar arkadaslar iyi oyunlar
md-quotelink
medal 5000
5 years 64 days ago
Sağol bilgiler icin
md-quotelink
medal 5000
4 years 331 days ago
Gun icinde ugrasacak birseyler olmasi lazim.
md-quotelink
medal 5000
4 years 292 days ago
Çok  güzel teşekkür ederim. 
md-quotelink
medal 5000
4 years 221 days ago
Teşekkür ederim
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.