Profile

  • Guest
    0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Open
Güncellemeden sonra tedarik so

This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
1
This topic has been closed by the moderator
5000
6 years 194 days ago
Öncelikle merhabalar bu forumdaki ilk konum bir yanlışlık olduysa affola. Son güncellemeden sonra hesabımda motor ve parça tedariklerinde sorun yaşıyorum sezon başında gelmesi gereken motor stoğu ve her yarış sonunda binamıza göre gelmesi gereken parça hesabıma gelmiyor son 4-5 yarıştır bunu yaşamaktayım sürekli token kullanıyorum stoğuma bir birikim olmuyor üstelik parça binam seviyemle eşit durumda. En kısa sürede geri dönüş yaparsanız süper olur teşekkürler.
5000
6 years 194 days ago
Yaşadığınız sorun için özür dileriz, en kısa sürede çözmeye çalışacağız.
5000
6 years 192 days ago
Oyunda bir aydır oynuyorum bir sorunla karşılaşmadım inşallah bundan sonrada sorun olmaz.
This topic has been closed by the moderator
1

You must be logged in to post a reply.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to its use of cookies. Read our Privacy Policy