ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
A 19 es brit versenyek átmeneti felfüggesztése

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 15 days ago
Jack Basford a következőket intézte hozzánk (kommentár nélkül):

"Meg kellett hoznunk azt a nehéz döntést, hogy átmenetileg kivegyük a 2019-es brit pályát a naptárból. Amíg nem mondunk mást, addig a versenyeket a régi/eredeti, 2009-es változaton bonyolítjuk.

Azoknak, akik már játszottak az új pályán, teljesen nyilvánvalóak ennek a döntésnek az okai. Nekünk pedig bele fog teltni egy kis időbe, mire a végére járunk mindannak a problémának, amiket ma jelentettetek. Ami azt illeti, mi is kiszúrtunk pár problémát és számítottunk is rájuk, ezért úgy terveztük, hogy hétfőn (még bőven az első brit versenyek előtt) kiadunk egy alkalmazásfrissítést tüneti kezelés gyanánt. Azonban ezt a frissítést napoltuk; aztán végül több problémával kellett szembesülnünk, mint amire számítottunk. Szóval most ki kell értékelnünk és át kell vizsgálnunk mindegyiket, aztán elő kell rukkolnunk egy olyan javítással (patch-csel), ami mindegyikre megoldást kínál.

Ez volt az első alkalom, hogy megpróbáltunk egy új pályát beiktatni az iGP Manager 2011-es megjelenése óta és a dolgok technikai vonulatát tekintve ez sokkal összetettebb, mint látszik. Hogy tisztán lássatok: a szimuláció és a pályák eredeti fejlesztője sok-sok évvel ezelőtt elhagyta az iGP Gamest, bőven az előtt, hogy kiadtuk volna a mobilkalkalmazást. Az új csapatnak hatalmas feladatot kellett végrehajtania, sőt, szó szerint visszafelé kellett végiggondolnunk a rendszer működését (ami nincs valami jól dokumentálva), mire eljutottunk idáig. Nem várunk együttérzést senkitől azok után, hogy az új pálya, amit kiadtunk nem működik az elvártak szerint: mindezt csak azért említettem meg, hogy mindenki számára tiszta legyen, mi miért történik. A csapat számára annyi haszna van az egésznek, hogy úgy tűnik, mindjárt megvagyunk. Ha megvagyunk, minden készen áll, hogy további pályákkal bővítsük a játékot.

Köszönöm a türelmeteket és a megértéseteket, amíg az új pályát működésre nem bírjuk!"
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.