ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Yarış ekranı.

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 343 days ago
Yarış ekranında donmalar yaşıyorum. Aniden çok yavaş hareket etmeye başlıyor arada araçlar. Ama oyun hiç kasmaz, öyle bir ihtimal yok. Sizde oluyor mu, oluyorsa neden? 
md-quotelink
medal 5000
4 years 337 days ago
Kimse bir şey söylemeyecek mi? 
md-quotelink
medal 5000
4 years 336 days ago
Ben telefondan takip ediyorum aynisi bende de oluyor bazen, cok rahatsiz olmadim ama simdiye kadar acikcasi her yarista 2-3 kez oluyor 1-2 saniye boyunca... genelde yavasladigi andiger sürücüye geciyorum ve hiz normallesiyor
md-quotelink
medal 5000
4 years 336 days ago
Aslında olmaması gereken ama artık normalleşmiş bir durum bu.
Sebebinin de sunucuların veri trafiği konusundaki yetersizliği (bir anda sunuculara aktarılan veriler ve bu verilerin bizlere geri dönüşü, o sırada liginizde ve globalde kaç oyuncunun yarışıp verilerinin işlendiği vs vs) olduğunu düşünüyorum. Hele bir de bağlantı kalitesizliğinden dolayı bu sunucular ile oyuncular arasındaki gecikmeler yaşanıyorsa (ki Türkiye şartlarındaki bağlantıların ne halde olduğunu hepimiz iyi biliyoruz), 1-2 saniyelik "görsel" takılmalar/yavaşlamalar tolere edilebilecek düzeyde bana kalırsa. :) Neticede görüntü sizde yavaşlamışken tur sürelerinde ya da sıralamalarda kritik değişimler yaşanmıyor, sizde yavaşlayan oyun sizin liginizdeki herkeste yaşanıyor.
md-quotelink
medal 5000
4 years 333 days ago
Teşekkür ederim. 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.