ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
IGp Admint keresek

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 344 days ago
Hogy tudom felvenni a kapcsolatot veluk? Elore is koszonom a valaszt
md-quotelink
medal 5000
4 years 343 days ago
Szervusz, Péter!

Az attól függ, hogy milyen ügyben, illetve, hogy pontosan kit is keresel. Ebben a formában, hogy "admin" nem tud senki a rendelkezésedre állni. A háttércsapat az amelynek tagjai a játék fejlesztével, a hibák kibogozásával és a játékosok ügyes-bajos dolgaival foglalkoznak. Mivel ők igen el vannak halmozva és nehéz megállapítani, hogy melyikük miért felelős, ezért velük a fórumon és/vagy a moderátorokon keresztül tudsz kapcsolatba lépni. A magyar nyelvű moderátor én vagyok. Velem bármikor, bármilyen felületen fel tudod venni a kapcsolatot. Ha olyasmid van, ami engem érint és tudok benne intézkedni, akkor máris megtaláltál. Ha olyannal fordulsz hozzám, amiben nem tudok közvetlenül segíteni, akkor is én keresem meg a számodra leghasznosabb csapattagot.

Bízom benne, hogy hasznos választ adtam. Várom válaszodat a részletekkel kapcsolatban!

Üdv:
Sanyi
md-quotelink
medal 5000
4 years 343 days ago
Szia! Koszonom a valaszt egy jatekossal van problemam! A ligajaban toltottem a 4. Szezonomat es mindenfele elozmeny nelkul kivagott a bajnoksagbol! Minden eredmenyem odaveszett!

md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.