ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Autó elállitás

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 297 days ago
Üdv!
Elnézést kérek előre is,hogy már többször is volt téma, de... 

Nagyon érdekelne, hogy mi alapján vannak az autók szintjei besorolva a szezon kezdete előtte,
Miért nem lehetne egy egységes szintet alkalmazni, mindd a feljuto játékosok, mindd a stagnáló játékosok között? Mert ez hogy ennyire el vannak allitva a kezdő értékek, egy bizonyos idő után már idegesítő. Nem egy és nem két játékos is meg jegyezte nálam, és nem tudok konkrét választ adni.. Szerverre hivatkozok..
Nagyon szépen kérem, egy értelmes választ kérnék, hogy mi alapján vannak ezek a dolgok... 

Hiába egy játék,, számomra szórakozás, de azért fle tudja a pumpát tolni, hogy hiába fejlesztek, inkább hátrébb végzek... (persze kinek mennyi a fejlesztési pontja, érthető), akkor inkább ne írjátok, hogy ez az autó legfejlettebb.. 
md-quotelink
medal 5000
4 years 297 days ago
Szia Berci, az autónak 4 fő tulajdonsága van (gyorsulás, fékezés, vezethetőség és leszorító erő) ezekre költsd el a fejlesztési pontjaid és ezeket kutasd ha tudod. A következő pálya karakterisztikájától függően költsd el őket (értsd: gyors pálya: gyorsulás és leszorító erő ha lassú a pálya akkor pedig fékezés és vezethetőség). Remélem tudtam segíteni
md-quotelink
medal 5000
4 years 297 days ago
Szia!

Nem azzal van a probléma, hogy mikor milyen pálya következik, hanem az alap értékekkel. Gondolok itt a szezon elején, amikor le veszik az értékeket. 
md-quotelink
medal 5000
4 years 297 days ago
A szezon eleji autó az előző szezonbeli VT-től függ. 6 verseny kell neki hogy az erőssége a következő szezon elején 50-ről induljon. Ezért érdemes egy olyan VT akinek erőssége valamelyike a 4 fő képességnek
md-quotelink
medal 5000
4 years 296 days ago
Köszönöm! Előző két szezonban bajnok voltam, viszont idén teljesen vissza vetett, az értékek csökkenése miatt. De ez csak játék, majd lesz valahogy! 
md-quotelink
medal 5000
4 years 296 days ago
Mindenkinek visszaesnek az értékek, de ahogy Péter írta előttem, van ráhatásod az értékek alakulására. Nagyobb mértékben a vezető terveződtől függ, hogy melyik lesz az az érték, ami magasabban indul és melyik lesz az, amelyik alacsonyabban. Nagyon kis mértékben a te szinted és a technikai igazgatód csillagai is befolyásolják a kezdő értékeket.

Igazából ez valahol a valóságban is így van: új szezon, új autó. 17 versenyed van, hogy kihozd belőle a maximumot. Mivel ez egy menedzser játék, az autó értékeinek manipulálása egy érdekes stratégiai elem. Érdemes tapasztalatokat gyűjteni ezen a területen és megtanulni, hogyan tudsz a többiekhez képest minél jobb döntéseket hozni.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.