ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Sponsor gelirleri?

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 282 days ago (Last edited by Sefa NY 4 years 282 days ago)
Geçenlerde yayınlanan ve Hızlı Yarış özelliğinin devreye girdiği güncellemeden bu yana, yarış içerisinde sponsor hedeflerini tutturmuş olmama rağmen gelirlerde düşüş yaşadığımı gözlemledim.

Güncelleme öncesinde, yarış hedefini tutturduğumda artı bakiye elde ederken güncellemeden bu yana hedefi tuttursam da tutturamasam da eksiye düşüyorum. 

Bu durum sadece bende mi böyle yoksa, insanlar sadece lig yarışı yapmasın, hızlı yarışlara da yüklensin ve kârlarını oradan elde etsin mantığı ile yapılmış bir revizyon mu? Eğer böyle bir düzenleme söz konusuysa bu oyunun beni ilgilenmediğim bir kısıma yönlendirmeye çalışmaya zorlaması yüzünden oldukça saçma ve adaletsiz bir durum. 

Edit:
Şu veriler üzerinden durumu net bir şekilde açıklayayım;
- Hızlı Yarış güncellemesinden önce, sponsorların beklentisini gerçekleştirebildiğim her yarış için 190-200 bin arası kâr elde ediyordum.
- Hızlı yarış güncellemesinden sonra, sponsor beklentisini karşılayabilsem bile -739,870 zarar ediyorum.
- 3 gün önce, yeni bir pilot alıp onunla yarış başına 312 binlik bir sözleşme imzaladım (Bunun haricinde herhangi bir personelle sözleşmesi yapmadım).

Güncellemeden sonra, yeni pilotu henüz almamış olduğum ilk 4-5 günlük dönemde sponsor hedeflerini gerçekleştirsem bile yarış başına (-739,870) - 312,000 = -427,870$ zarar etmeye başladım ki bu da sırf o dönem için yaklaşık 620 binlik ciddi bir fark demek.

Tamam, yeni pilot aldım masraflarım arttı ve kârımın düşmesi normal bir şey ama listeye eklenen tek harcama kalemi sadece yeni pilotun masrafı oldu. (190,000 - 312,000 = -122.000) bandında olması gereken zarar ile yaşamakta olduğum -739,870'lik zarar arasındaki uçurumun sağlamasını hiçbir şekilde kuramıyorum.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.