ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

League
Şampiyonlar ligi etkinliği

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 281 days ago (Last edited by Samet Atalay 4 years 281 days ago)
Yeni bir etkinlik oluşturuyoruz, tüm liglerden karışık 32 oyuncuyu toplayıp yeni açılmış 1 seviye hesaplarla sadece haftada 1 kez yarişacağiz. amacımız rekabet ve eğlence dolu oyun kariyerimizin en kaliteli yarışını tatmak bunun içinde hepimizin birlik ve dostluk içinde olması gerekir.
Lig bilgileri; tek pilotlu, yarış hızı 2x, yarış uzunluğu %100,  yarış saati ve günü cumartesiyi pazara bağlayan gece yarisi 00:00 da. Yarışın başlamasına 6 gün kaldı şimdiden elinizi çabuk tutun.
Bazı kurallar;
-Genel merkez inşa edebilirsiniz.
-Transfer yapıp eğitebilirsiniz (suyunu çıkarmadan) ve en fazla 5 yetenekli pilot ve teknik ekip alabilirsiniz. 6 ve üstü yetenekli kesinlikle kabul edilmeyecektir.
-herkes çift lastik uygulamasını öğrenirse 2. Haftada uygulayabiliriz ve kurallar ayarlar lig içinde beyin fırtınası ve anketler ile değişebilir.
Katılmak isteyenler nasıl katılacak ?
Yeni hesap oluşturup (hesap oluşturmayı bilmeyenler vardı onlar için kendi ligimin duvarında açıkladım oradan okuyun) lig aratma kısmına "İGP Şampiyonlar Ligi"yazarak arayın ve lige tıklayın şifre isteyecektir (şifre: 1) şifreyi girerek lige girip katıl butonuna basınız bu kadar.😁
Sıkça sorulan sorulardan bazıları ; 
-Online olmasak olur mu?  +herkesinonline  olmasınıi isteriz32 kişiyle rekor olur. Tabi acil durumlar olursa bilemeyiz.
-o lige mi geçiş yapacağız ne kadar sürecek? 
+Herkes kendi ana ligine devam edecek uzun soluklu olmayacak 1 sezon zaten kaç ayı buluyor ve yalnızca haftada bir yarış olacak.
-ne zaman gireceğiz lige ?
+Hemen girebilirsiniz ve takımınızı oluşturabilirsiniz transferlerinizi yapabilirsiniz.
Etkinlik ligine katılmak isteyen şampiyonları bekliyorum yarışta görüşmek üzere 😄👋
(Dipnot: takım isimlerinde Scuderia ferrari, Mercedes AMG Petronas, McLaren vb. Olması yasaktır nedeni ise takım isimlerinden oyunda fazla oluşu ve isimlerin çakışması. Kendiniz uydurma isimde koyabilirsiniz hayal gücünüze kalmış herkese başarılar dilerim.)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.