ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Az új Francia Nagydíj és egyéb változások

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 232 days ago
Üdv Managerek!

Itt találjátok meg a legújabb frissités összefoglalóját magyarul. (Angolt itt találjátok)

"Augusztusban sok frissités érkezett a játékba, de a legújabb és a legészrevehetőbb az a 30.-a reggel bekerült teljesen új pálya. Ez annyit jelent, hogy az összes ligában benne lesz a Francia Nagydíj a következő szezontól. De aki nem tud a ligában erre várni annaak már most elérhető a gyors versenyek formájában.

Paul Ricard tulajdonképpen az első "új" páaly a játékban a 2019-es Silverstone-i pálya után, amelyik tulajdonképpen a 2009-es nagydíjat helyetesíti, egy teljesen új pálya bekerülése helyett.

Több új nagydíj még érkezni fog

Folytatnbi fogjuk az új pályák behozatalát a játékba, hiszen ez még csak a kezdet. A közösség egyik leggyakoribb kérése, hogy adjunk új pályákat a játékhoz, úgyhogy 2019-re ez lett a prioritásunk. Ennek a projektnek köszönhetően munkáink gyümölcsei még érkezni fognak ez év során - magyarul még több pálya érkezik.

Új frissitési lista

Nem rég létrehoztunk egy új frissitési listát a fórumon, szóval bárki bármiokr vissza keresheti bármelyik frissitést." (Saját szavak: pont ugyanúgy, mint a magyar fórumon.) "Ezt jobban kiszeretnénk használni az ezt követő frissitésekkor, ugyanis nem minden munkánk látható egyből a kezdőlapon. Reméljük ez sagít a közösségnek áttekinteni, hogy milyen keményen dolgozunk a játékon és annak jövöjén.

Biztonsági frissités

Tegnap (aug. 29.) egy frissitést is kiadtunk az iGP Manager weboldalra, a biztonság növelése érdekében az úgynevezett Cross-Site Request Forgery(CSRF) támadások ellen." (Fene tudja, hogy hívják ezt magyarul, valami ilyesmi lehet: kereszt-oldalakon történe hamisítás (?)) "Tudomásunk szerint senki sem próbálkozott ilyen jellegű támadással, mi csak egyszerűen óvintézkedésként frissitettük a biztonsági rendszerünket.

Haladó beállítások

A munka folytatódik a haladó beállítások fejlesztésén és még egy pár hétig eltart. Különösen foglalkozunk azzal a helyzettel, amikor az időjárás változik a verseny előtti 10 percben, emiatt szeretnénk lehetővé tenni, hogy lehessen gumit változtatni, amikor felszárad a pálya, vagy pont fordítva. Ez a leggyakoribb helyzet amit ki kell küszöbölni a verseny kezdete és az edzés lezárulása között."


Mit gondoltok, jó irányba tart a játék? A Francia Nagydíjjal együtt már 18 verseny lesz egy szezonban. A 3 VT mostmár a legobb megoldás? Gondolatok és egyéb észrevételek jöhetnek a kommentek között!
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.