ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

League
İGP Resmi Gazete Röportajları

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 200 days ago (Last edited by John Doe 4 years 200 days ago)
Ilhan YildizCok ama cok yakinda yeni suprizimize hazir olun :) SUPER CAYLAKLAR bir ligden fazlasi diyeceksiniz.


https://igpmanager.com/forum-thread/20050


6.sayfamızdaki bu başlığı unutturmayalım 212 gün geçmiş artık röportajlarımız geri gelmiştir... 

taklitlerimiz tabiki olacak bu bize yaptığımız işte ne kadar başarılı olduğumuzu gösterir oyuna renk getirmesi için herzaman yeniliklere açık olalım...bir olalım tek olalım birbirimizden örnek alalım muhakkak. Lig duvarimizi inceleyin eminim farkimizi anlarsiniz ne demek istedigimizi ;)

kimseler yokken bunu yapan ilk kişiyim... dahada ileri gidersem başka sosyal oyunlarda da aynı şekilde örn: charazay gibi.
röportajda oyuna harici keyif verici aktiviteleri getiren üyeyim... özel işlerim  sebebiyle ara vermiştim.. tekrar aktiflik getirmek için buradayım...

gerek kendi ligim gerek başka ligde oyuncularla röportajlarım vardır.. buraya veya dm yolu ile iletişime geçerseniz.. sizlerinde igp dünyasındaki serüvenlerinizi görmek isteyen seyircilere buradayım sizlerleyim diyebilirsiniz fanlarınız yanınızda olsun :)

md-quotelink
medal 5000
4 years 200 days ago (Last edited by John Doe 4 years 200 days ago)
ANCHORMAN : YENİ YİNE YENİDEN   sanki kurban grubu gibi geri döndük bugünkü konuğumuz Süper Çaylaklar liginin son ROKİEE CUP sahibi GRAND OB RACİNG takım patronu ONUR ALTUNÖZ  aramızda kendisi öncelik hoşgeldin zafer sarhoşluğu nasıl bir duygu açıklarmısınız ?

ONUR ALTUNÖZ : Zafer sarhoslugumuz yok. Biz takım olarak hep en iyi istemek üzerine motiveyiz. Asla bir zaferle zafer sarhoşu olmayız. Evet şampiyonluk sonrası Amasrada rakı balık yaparken biraz sarhoş olduk ama zafer değil rakı sarhosluguydu Kazanmak elbette güzeldi özellikle favorileri eleyerek yarı final ve finalde sürpriz yaparak kazanmak harika oldu


ANCHORMAN :aslında çok yanlış mesela bi dormund koçunun menejeri jürgen nerden çıktığı belli değildi sizin neyiniz eksik bi jürgenden çünkü görebildiğimiz kadar liginizdeki takımlar çok zorlu ve profesyonel rakipleriniz var. bunlardan en başında gelen mevcut son şampiyon ERŞAH DULKADİROĞLU bu  takım yöneticisinin arkasındasınız ve ikili ilişlileriniz iyi gibi gözüküyor burdanda centilmen bi yönetici olduğunuz gözüküyor doğru mu ?


ONUR ALTUNÖZ : Ben genel anlamda kavga dövüşten uzak durmayı seven bir insanım. Erşah beyle hem mesleki bir bağımız var hem de takimsal bir bağımız var. Jurgen kloop ise sevdiğim bir spor insanı. Onunla adımızın anılması bile hoş ki şans bu ya önümüzdeki İngiltere gpsinde padokumuzu ziyaret edecek kendileri. Ligimiz ise çok zorlu ama biz de inatciyiz. Genciz istekliyiz ne yapacağımızı da biliyoruz.


ANCHORMAN :evet jürgeni bende severim nedense selfie çektirmesini seviyor kendileri azıcık çılgın ve bundan hepimiz mutlu oluyoruz tekrar İGP dünyasına geri dönelim. liginize biraz bakıyorumda agrasif baş belası kendisine BİGBOSS  denilen  İLHAN YILDIZ var. liginiz hakkında genel bi bilgi verirmisiniz  ?  aynı lig de italya seria A gibi sporcu alışverişi görüyorum  İLHAN YILDIZIN sporcuları ortada dolaşıyor resmen izmirde lokma dağıtır gibi sıradamısınız evet bir SÜPER ÇAYLAKLAR LİGİ efsanesini anlatırmısınız ?


ONUR ALTUNÖZ : Ligimiz son derece rekabetçi. Farklı tarzda yarışçılar ve takımlar var. Mesela pist üstü pozisyon avantajını en iyi kullanan isim erşah bey. Sürpriz gelişler yapan, bir anda hızlanıp rakibini avlayan İzzet bey var. Rakibini demoralize etme konusunda bir marka olan Aydın bey var. Hep en iddialı olan ama en tepeye bir türlü çıkamayan egoist İlhan bey var tabi şaka bir yana altyapı konusunda bir efsane kendileri. Lakin iddialı olduğu anda kaybeden bir yapısı var ki kupa eslesmemizde de bizi kucumsemisti ve biz yarışı 1.bitirip hem kupada finale çıkmış hem de pilotlar ve takımlar liderliğini almıştık


ANCHORMAN :süpriz lig diye ben buna derim şimdi size gelelim görebildiğimiz kadarıyla (BT) URİA DE SOUZA  efsane kaptanın kuzeni  böyle bi transferi yapabilmek güç iken yine efsanevi basketbolcu ZAN TABAK ın küçük kardeşi olan (DR)ALMAS TABAK ı kadronuzda bulundurmanız çok büyük bir süpriz sizi türkiyenin en büyük camiaların dost klübü olarak lans ediyor igp dünyası. geçmişinizide açıklarmısınız fanlarınıza ?


ONUR ALTUNÖZ : Ben kendim yarış camiasından önce Fenerbahçe altyapısında basketbol oynamış bir sporcu idim. Zan tabak ile bağımız da buradan geliyor. Kendisi benim mentorlugumu yapmıştı lakin sakatlıklar kariyerime engel oldu ki şu anda iyi ki de olmuş diyorum. Alex de Souza ise her Fenerbahçelinin efsanesidir hatta her futbolseverin efsanesidir. Lakin bizim bu antlaşmalari yapma sebebimiz akrabalık ahbaplık işi değil. Biz liyakata önem veriyoruz. Bu isimler en iyi olduğu için bizimle beraberler tabi bunun güzel yanı sık sık hem Zan abi ile hem de Alexle görüşme imkanı buluyoruz. Size buradan bir bilgi de vermek istiyorum şu anda sayın başkan Ali Koç ile de bir sponsorluk görüşmesi yürütüyoruz umarım olumlu sonuçlanır.


ANCHORMAN :Evet burdan beyefendiliği sportmenliği ile ön planda olan ALİ KOÇ a selamlarımızı iletiyoruzz....
VEEEEE DII DIII DIIII DIII DIDIII DIII DIDIIIIII (Crazy Frog - Axel F)  huzurlarınızda geleceğin İGP dunyasını sarsıcak şoförrrrrrrrrrrrrr ARMAGHAN KOCA :B  sütüdyolarımızda ayağının tozu ile İNGİLTERE yarışından önce bi selam vermeye gelmiş......ARMAGHAN neden GRAND OB RACİNG  yeteneklerin ile başka takımlara gidebilirdin veya fizik yapın ve yakışıklılığın ile podyumlarda olabilirdin hala hayranların kuliste seni bekliyor güvenliklerle başımız derde girmeye başladı bir an önce git burdan senin yüzünden bize bakmıyorlar


ONUR ALTUNÖZ : Lütfen podyumlarda olabilirdin derken ? Sezonun ilk 5 yarışının tamamında podyumda olan tek pilot Armaghan idi. Tabi tek takım da bizdik. Sonrasında guncellemelerimiz başarısız olunca 2 yarıştır sorun yaşadık ama bu yarışta yine iddialıyız. Genç Armaghan bizde çok şampiyonluklar da yaşayacaktır. Ayrıca gelecekte değil şu anda bile sallıyor igp dünyasını lütfen.

Armaghan Koca: " Ben takimimda mutluyum. Tüm takım benim için çalışıyor. Her geçen gün de ileriye gidiyoruz ve ben de kendimi geliştiriyorum. Tabi gönül isterdi ki İspanya sonrası ele geçirdiğimiz liderliği koruyalım. Olmadı. Şimdi yeniden podyumun zirvesine çıkacağız inanıyorum. Her geçen gün bizim için daha da güzel oluyor ve olacak. "


ANCHORMAN :ozaman size lig kariyerinizede başarılar diliyorum malesef sizinle hiç paparazzilik aşna fişne konuşmaları yapamadık malesef bukadarda paparazilerden uzak durmayı başardığınız için tebrik ederiz ilerleyen kariyerinizde sizlere tekrar süpriz yaşatmak isteriz siz bize yaşatmadan önce burdan fanlarınıza rakiplerinize veee en önemlisi başka ligdeki rakiplerinize demek istedikleriniz varmı ?
 pardon pardon sizin ilerleyen zamanda yapmak istediğiniz ligler arası yarış organizasyonunuzu açığa çıkartmış oldum bunu burada paylaşmamam gerektiğini biliyordum ama biraz açıklayıp veda ederseniz sevinirim.  nasıl bir organizasyon bu kimler ne şekilde girebiliyor şartlar varmı ? ne şekilde reklam kampanyası yapmayı düşünüyorsunuz sorduğumuz sormadığımız soruları cevaplayabilirsiniz çünkü gizli bi organizasyondur bu.

ONUR ALTUNÖZ : Bir planımız var. Belirli seviyedeki liglerin şampiyonlarının sezon sonunda hızlı yarışta birbirleriyle yarışması projemiz var. Şu an planlama aşamasında. Biraz erken haber verdik ama olsun size nasip oldu haberi yapmak. Mesajım ise kimse bizi küçümsemesin biz en iyiyiz. Size de bu güzel röportaj için çok teşekkür ederim ve son olarak bir bomba ortaya atayım bunu kendileri açıklayacaktı ama ikisinin abisi olarak ben açıklayayım. Almas Tabak Alex de Souzanın büyük kızı tenisçi Maria ile bir ilişki içerisindeler. Aileler biliyordu kamuoyu da bilsin istedim. Bu güzel röportaj için teşekkür ederim. Herkese başarılar dilerim.



ANCHORMAN :oooo bomba haberrrrrr asla hayır demeyiz kariyerinizde başarılar liginiz ve İGP  dünyası sizi küçümsemesin yanılırlar.


ANCHORMAN :esen kalın sayın seyirciler önümüzdeki röportaj süprizzz yoksa budamı olacaktı İGP DÜNYASINDA diyebilceğiniz konuğumuz geliyor. randevuyu aldık.
md-quotelink
medal 5000
4 years 200 days ago
Elinize ağzınıza sağlık çok güzel olmuş
md-quotelink
medal 5622
4 years 199 days ago
Satır araları ince mesajlarla dolu:)
md-quotelink
medal 5000
4 years 187 days ago
Igp Zaytung haber : SUPER CAYLAKLAR LIGI ile TURKIYE EGITIM LIGI  hep birlikte ortaklasa olarak izmir homerosta piknige gidip mangallarini yakip yemeklerini yedikten sonra once voleybol sonra renkli istop ardindan tavla turnuvasindan sonra bolgedeki copleri topladiktan sonra pistin yolunu tutmuslardir... tavla turnuvasinda 1.olan DULKADIROGLU ekibine tebrikler. Hediyesi 1 yarisligina sonuncu olup. Podyuma cikmak oldu.
md-quotelink
medal 5000
4 years 186 days ago
Yeni süprüzleri bekliyoruz heyecan verici açıklamalar oyunu güzelleştiriyor ihmal etmiyelim 😁
md-quotelink
medal 5000
4 years 186 days ago
Forum basligimizda eglenceli haberler koselerimiz espirilerimiz herzaman olacaktir ;) fazlasi ilebu durumdan hosnut olacak sevgili okuyucularimiz ;)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.