ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Νέα Πίστα: Ρωσία

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 207 days ago
Η συνεχής αναδιοργάνωση του ημερολογίου αγώνα στο iGP Manager συνεχίζεται με την εισαγωγή της Ρωσίας. Ανταλλαγήθηκε στο χώρο που είχε προηγουμένως καταλάβει η Τουρκία στο ημερολόγιο. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ το τουρκικό σιρκουί και ξέρω ότι είναι και το αγαπημένο της κοινότητας. 
Τα καλά νέα για τους οπαδούς του σιρκουί είναι ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στο iGP Manager. Επίσης, όπως είπα στο τελευταίο blog, σύντομα θα εισαγάγουμε ένα προσαρμοσμένο ημερολογιακό σύστημα το οποίο θα επιτρέψει στους οικοδεσπότες του πρωταθλήματος να επιλέξουν τα σιρκουί για κάθε σεζόν. Ενώ αυτή η δυνατότητα δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την ενημερωμένη έκδοση, αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε σιρκουί που δεν βρίσκονται στο ημερολόγιο θα μπορούν να επιστρέψουν στο εγγύς μέλλον. Εν τω μεταξύ, η Τουρκία είναι ακόμα διαθέσιμη στο Quick Races και θα παραμείνει σε όλες τις σεζόν που έχουν ήδη δημιουργηθεί πριν από αυτό το σημείο. 
Η Ρωσία θα συμπεριληφθεί σε όλες τις νέες σεζόν του πρωταθλήματος που δημιουργούνται από αυτό το σημείο και είναι διαθέσιμη για να αγωνιστεί αμέσως στο Quick Races.


Alex Pnts
Greek Moderator
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.