ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Új pálya: Azerbajdzsán

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 199 days ago
Üdv Managerek!

"A játékban előszőr vannak várfalak! Az új Azeri Nagydíj mostantól minden mostantól generált naptárban megtalálható és gyors verseny formájában már el is érhető.

Ez az utolsó pálya amelyet bemutatunk, mielőtt bekerül a testreszabható versenynaptár, ezért úgy döntöttünk, hogy nem cserélünk ki egyetlen pályát sem. Malajziát érintette volna ez az intézkedés, de személyes kedvencem révén nem tudtam magam erre rávenni. Ez egy olyan pálya amely érdekes taktikai húzásokat rejt még magában.

Mióta érkeznek az új pályák azóta szeretnénk berakni a testreszabható naptárat és ez lesz a következő frissitésben.

Hamarosan: Szerkeszthető versenynaptárak

Hamarosan a ligavezetőknek lehetősége lesz kiválasztaniuk, hogy melyik pályákon versenyezzenek a ligában minden egyes szezonban és beállytani a megfelelő hossúságot az élvezhető játék szempontjából. A mi javaslatunk a szezononkénti 14 vagy 15 verseny.

Pár ok amiért ez lehet az ideális:


  • Durván két szezon zajlik le havonta amennyiben naponta vannak versenyek

  • A tervezés kihívás lenne a szezon elején és végén is, tehát nem lenne sok futam ahol az autók nagyon egyenlőek lennének

  • Valószinüleg a versenyenkénti aktivitás is nőne, ugyanis nem lenne lehetőség a szezon vége előtt sokkal megnyerni a bajnoki címet, amely a kiscsapatokat arra késztetné, hogy "majd a következő szezonban" próbálkozzanak. A kevesebb versennyel rendelkező naptárak hamarabb startolnának újra.



Hamarosan: Haladó stratégia fejlesztések

Ahogy a szeptemberi blogban lehett olvasni, dolgozunk ezeken a fejlesztéseken. Két részletben lesznek kiadva, az első amely most ebben a frissitésben érkezik.


  • Ez, ami ma este érkezik fejleszti a AI-t (gép által kezelt dolgok) és ezzel kapcsolatos bugokat javít a haladó beállításokban. Ez meg fogja állítani a beállítások beavatkozását verseny közben, miközben a manager online. Onnantól kezdve, hogy a manager belépett az élő versenybe csak és kizárólag te leszel a felelős azért ami futam közben fog történni, attól függetlenül, hogy mit állítottál a haladó stratégiában.

  • A második fázis a következő frissitésben érkezik, amely valószinűleg pár héttel tovább fog tartani, meg fogja engedni a managernek, hogy gumit váltson a verseny kezdete előtt, ha hirtelen változás történik az időjárást illetően.



Külön bejelentések várhatóak, amennyiben bármi új érkezik a játékba."

Nos, ti mit gondoltok, mennyi lesz az ideális verseny szám egy szezonban?
Melyik pályákat hagynátok ki a naptárból?

md-quotelink
medal 5000
4 years 178 days ago
Sziasztok! Kiváncsi leszek milyen lesz az azeri pálya! Már nagyon várom! 
md-quotelink
medal 5000
4 years 149 days ago
Az jó
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.