ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Észrevételek!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 170 days ago
Sziasztok!
Az illetékesnek írok most, aki esetleg megfontolás és fejleszthetőségi irányként tudja továbbítani az üzenetemet a játék fejlesztői felé! ( pld: Kovács Péter, Böszörményi Sándor. )

1. Esős versenyek DRS nélkül bocsánat a kifejezésért de dög unalmasak, főleg ha már mindenki elnyomta az eneriáját! Onnantól kezdve mindenki csak körözget, semmit nem számít ha 0,2 mp vagyok a másik mögött semmiféle szélárnyék kedvezmény nincs csak megyünk körbe körbe azt annyi!!! Ez igaz száraz versenyen is ha 1 - 2 mp vagy az előtted menőnél és kb egy szinten is vagytok az autó fejlettségébe akkor onnantól kezdve megint csak körözgetünk és ha nem csinálsz hülyeséget hogy elmelegíted a gumidat akkor beállt és VÉGE! Nem hiszem el hogy nem lehetne egy kis szélárnyék programot beletenni a játékba vagy akár dupla szélárnyékot!

2. Miért megyünk egymáson??? Ez is kiküszöbölhető lenne! Vicc nézni ahogy Monaco leglassabb kanyarjaiba megyek át a másikon akár lekörözött akár pozícióért megy a harc. Már bocsánat ha beszorulok valaki mögé hát így jártam NEM? Addig vonatozunk míg nincs előzési lehetőség, majd ahol lehet előzni ott elmegyek mellette ahogy az életbe is van! (ÉS NEM LÓGOK RÁ A MÁSIK AUTÓRA, HANEM MÖGÖTTE MEGYEK és FORDULOK ÚGYE!!!) De akár a rajtot is mondhatnám ahol mindenki rajta van a másikon, most csinálják az új pályákat mért nem lehetett akkor már szélesebbet csinálni ne adj isten poros és nem poros oldallal????

3. Időmérő átalakítása, mert így elég egysíkú az egész!
Feltételezzük! Vége a mai versenyemnek és holnap 20 órakor lesz a következő futam akkor a verseny előtti utolsó óráig (19:00)-ig csak azért megyek hogy bejussak a Q2-be! Tehát ha 16 csapat van 32 versenyzővel a bajnokságba akkor az utolsó 12 pilóta kieseik. ( És persze figyelni az időjárást is hogy mikor fusd azt az 5 körödet amivel be kellene jutnod!) Magyarán aki nem lép be az akár pórul is járhat!
A Q2 19:00-tól 19:40-ig tart amikor is 20 pilóta 5 alkalommal körözgethet de itt figyelni kellene arra:
1. hogy a Q3-ba bejuss a legjobb 10 közé!
2. hogy milyen gumin teszed ezt (mert azon kellene indulnod majd a versenyen!)

aki nem jut be a Q3-ba az olyan gumi indul a versenyen amin szeretene.
19:40-től 19:50-ig amikor már tudod milyen gumin indulsz beállítod a taktikádat! + tudod a top. 10 is milyen gumin kell hogy induljon!!!
19:50 - 20:00-ig Q3 ahogy most van azzal a kitétellel hogy a számítógép mind a 10 pilótával SS gumin megy, mondjuk a már beállított üzemanyag mennyiséggel! Tehát aki már tudja hogy M-es gumin fog rajtolni nagyobb mennyiségű üzemanyaggal az nem fog tudni pole-ból indulni mert nem lesz képes olyan időt futni mint aki már tudja, hogy SS gumin lesz neki a start, tehát a hozzá beállított stratégia is ehhez igazodva könnyebb és gyorsabb autót eredményezhet! ( És nem megyünk át egymáson úgye mint jelenleg tehát az M-es gumis IGEN FELTART ENGEM amíg meg nem tudom előzni pedig én mondjuk a 11. helyről SS gumival indultam és az elején gyorsabb vagyok jócskán nála!!!!!)
4. Többször is olvastam hozzászólásokban hogy a leggyorsabb körért is adjanak pontot, az volt a válasz hogy akkor mindenki az utolsó körre tartogatná az energiáját ezért ez így nem megoldható!!!
Szerintem meg megoldható úgy hogy a számítógép csak azt a köridőt veszi figyelembe amikor nem nyomsz semmi energiát, DRS-ed az lehet esetleg szélárnyék ha a játék fejlesztői is úgy gondolják hogy megcsinálják azt, de ha hozzáérsz egy pillanatra is a +energiához az adott körbe akkor buktad a leggyorsabb kör lehetőségét. (mondjuk a sarokba lehetne hogy folyamatosan frissülve az aktuális leggyorsabb kör tulaja és ideje ott virítana!)
Remélem ez az üzenet megtalálja azt a személyt aki ezt el tudja juttatni a megfelelő helyre a megfelelő nyelven!
Köszönöm!
Ha valakinek akár ezzel vagy hasonló észrevétellel kapcsolatba ötlete vagy finomítása van az szerintem írja ide akár válaszként és akkor esetleg úgy lenne továbbítva a fejlesztők felé! 

md-quotelink
medal 5003
4 years 170 days ago
Wow! Eddig nem igazán voltak kellemetlen észrevételeim a játékban, de sose gondoltam volna hogy ezeket valaki összeszedi és leírja.
Így, miután e hosszú kérelmet elolvastam, Kívánom én is, hogy a fejlesztők tudjanak ezzel valamit kezdeni. 
md-quotelink
medal 5000
4 years 162 days ago
Sziasztok, a licitálásról szeretnék kérdezni. mikor vége a licit időnek, utána még huszonegyszer feldobja újra a licitet de amikor vesztesz akkor is levonja tőled a pénzt meg a tokeneket is. Vajon miért?
md-quotelink
medal 5000
4 years 150 days ago
Esőbe drs és ers nélkül tényleg nem történik semmi izgalmas.
md-quotelink
medal 5000
4 years 120 days ago
Ez mi??? Fabian Gmnwsr moderátor megjelölte a(z) bejegyzésed bejegyzést az alábbi miatt:

A bejegyzésed bántó vagy sértő hozzállású részt tartalmaz. A továbbiakban az ilyen hozzállás nem lesz tolerálható
md-quotelink
medal 5000
4 years 120 days ago
Helló Zoltán!

Ezt te hol látod, hogy van ilyen bejegyzés hogy sértő, bántó???
Az én szándékom biztos nem sértő szándékú, inkább építő jellegűnek kellene hogy hasson azoknak akik ezeken tudnának változtatni! Én nem tudok és te sem tudsz ezen változtatni!
Sajnos nem tudok angolul mert szívem szerint elküldeném ezt a levelet Jack Basford-nak csak a Google nagyon nem jól fordítja le és így szerintem a felét se értené a srác.
Hali F.F.
md-quotelink
medal 5000
4 years 119 days ago (Last edited by Zoltán Lauer 4 years 119 days ago)
Hello ezt az üzenetet kaptam.Forum warning

Hello Zoltán,
Please do not create random threads in the forum. We want to keep the forum clean.
Best regards,
Fabian Gmnwsr
[Super Moderator/German Moderator]
Forum warning

Hello Zoltán,
Please do not create random threads in the forum. We want to keep the forum clean.
Best regards,
Fabian Gmnwsr
[Super Moderator/German Moderator] 
Kaptam egy ilyen üzenetet is! Köszönöm a segítséget
md-quotelink
medal 5000
4 years 118 days ago
Sziasztok!
Ma akartam uj festest csinalni,de a festes szerkesztoben fekete kep volt,az uj festes alap megvan mar,de a festes nem latszodik,sdnki sem latja. Valaki tudna segiteni esetleg?
md-quotelink
medal 5000
4 years 117 days ago
Tisztelt fejlesztök. Az aukció módosítani kéne,mert az nem így működik. Nem elég hogy nem nyeri meg, de az pénzt is meg a totemeket is elveszíti. Legyetek oly jók és  modositsátok. Köszönöm a segítséget. Legalább ezen ne bukjunk.
md-quotelink
medal 5000
4 years 117 days ago
Helló Dominik és Zoli!

Ezeket a problémákat új bejegyzésként írjátok, mert itt szerintem senki se fog rá reagálni!!!
Ha újként írod akkor pedig látni fogják a fórum fő oldalán és tuti hogy jön rá segítség valakitől!!!
Hi
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.