ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

League
Acayip lig

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 165 days ago (Last edited by John Doe 4 years 165 days ago)
Igp dunyasinda bi ligde ben kurayim dedim :) 

Ligimizin genel tanimi kisacasi isimdende belli oldugu gibi acayiplik uzerine igp dunyasinda olmayan keyifli kurallar şöylemi olsa olsun. Boylemi cemkirsek  cemkir gibi..
Ligimizin ozelligi tartisma kesinlikle olcak karşilikli olarak gonul alma ile bitecek
Sezon igp dunyasinda olmayan keyifli kurallar yarim sezon tek yarim sezon cift lastik kurali kesinlikle rakibimiz yarim sezon nasil straleji yapcaginizi bilemez ve iddalasmada ayri bir eğlence olur..

gelen arkadaşlara 20 yetenek pilot verilecektir. ücretsiz... bilmeyen yeni üye arkadaşlara oyun destek bilgisi verilecektir.. 

önemli olan oyundan keyif almaktır ama ondan önce  birlikte zaman geçirmekten keyif almamız gerekir çünkü ozaman oyunun anlamı güzelleşir

sezon içerisinde aktiflikte olacaktır. pasiflikte örnek olarak c.tesi pazar pasif lig kuralı olabilir hem oyunla ilgilenmezsiniz stralejinizi yapıp kafanız rahatça aileniz arkadaş sosyal aktivite yapabilir veyahut o zaman zarfında muhabbet edebilirsiniz..

daha açıklamadığım çeşit çeşit ligimizin eğlencesi olcaktır. aktif muhabbetin döneceği ligimize buyrun. 

Ve bir ligden daha fazlasi olcagini garanti ederim . Muhabbetin olcagi bir lig diskord ve wp grubu olabilir. Bunu lig arkadaslarimizla kararlastiririz.. yeni heycana  hayir demeyin pisman olmazsiniz.


kardes liglerimiz  SUPER CAYLAKLAR ve EĞİTİM LİGİ TÜRKİYE F1  rakibiniz olacağız bunu bilin.  Tum igp dunyasini bekliyorum ligimize

bu lig başka bi lig ACAYİP LİG :) EĞLENCEYE HOŞGELDİNİZ BİR LİGDEN FAZLASI... NE Mİ GELİN GÖRÜN
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.