ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Halloween-i frissítés

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
4 years 150 days ago
Üdv Managerek!

"Ma egy új pályát, szellemeket és zombikat engedünk rá a Főhadiszállásra. Az USA-i Nagydíj bekerültével egyelőre nem tervezünk új pályákat a jatékba rakni. Továbbra is nyitottak vagyunk az új pályák készítésére, de addig is minden energiánkat más fejlesztési projektre szeretnénk fordítani.

Testreszabható naptárak hossza - hamarosan

Sokak kérésére a változtatható szezonok hosszát hamarosan berakjuk a játékba. Hogy ne boruljon fel a játék egyensúlya más változtatásokat is rakunk abba a frissitésbe, amivel ez érkezni fog.

Először is a tervezési keretet tervezzünk megváltoztani, 50-re a Kezdőben, 100-ra a Pro szinten és 200-ra az Elit szinten. Erről szavazhattok is ezen a linken.

App frissitése

Napokon belül elérhetővé fog válni egy frissités, amely lehetővé teszi majd, hogy gumit lehessen cserélni a verseny kezdete előtt, ha az időjárás kiszámíthatatlanul változik meg szabadedzés/időmérő közben. Ez csak egy kis plusz az eddigi fejlesztett stratégiához, csak úgy, mint ahogy ezek kikapcsolása a verseny előtt, vagy at, hogy amint belépsz az élő versenybe a te irányítod alá kerül minden.

Ezeken kívül van még egy kis meglepetés a frissítésben, amit majd a megfelelő időben aktiválni fogunk. :)"
md-quotelink
medal 5000
4 years 133 days ago
200 lesz a fejlesztési keret? 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.