ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
ingiltere yağmur sorunu

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 360 days ago
bir çok kulllanıcı da olduğu gibi bizim yarıştada da kimi yarışçılar I  (Geçiş lastiği )başlama özelliği geldi yarış başlamasına 1 dk kala SS  ten I (geçiş lastiği) ya geçirdi sistemi  ama kimisine ise S ten I ya geçiş yaptırmadı.. 
bu güncellemeler sonrasınra lastik  yakıt sıkıntısını çok yaşıyoruz...

not: bide arkadaş bu güncelleme sonrası krs lastik telefon tıklama ayarları neden küçültüler parmaklar büyük 
md-quotelink
medal 5000
3 years 360 days ago
Yarış öncesinde 1mm yağış  üzerinde geçiş lastiğine ayarlanmış olduğu halde ve yarış başlangıcında da seçeneklerden geçiş lastiği seçildiği halde 2-3 kullanıcı geçiş lastiğine geçerken diğer 2-3 kişide bu gerçekleşmedi. İlk turdan gereksiz yere pite girmek zorunda kaldık. Herkes aynı şeyi yaptığı halde bu durum oluştu. Güncelleme sonrasında yakıtı kendi kendine eksik alma ve pitte kafasına göre lastik değiştirme hataları da oldu. Guncellemedeki buglarin düzeltilmesini talep ediyorum.  
md-quotelink
medal 5000
3 years 360 days ago
buna benzer sorunu bende yasadım.pılotum kuru zemın lastıkleri ile basladigini gosterdi.bende ilk turda pite gelmek icin ayar yapdim.yarisa start verildi ve ben tum kuru zemin lastiklileri kolayca gecmeye basladim 2 oyuncuyu gecseydim start olur oyle sey derdim ama 5 kisiyi gecdim 1 tur icerisinde ve 2 sektor derecem intermediate lastiklilerle ayniydi piti iptal etmek istedim ama gecdi.ve ilerde intermediate lastikliler arasinda superyumsak lastikli oyuncu vardi.ve onlarla ayni derecede gidiyordi pistde.kisacasi gosteri bug var oyunda lutfen birseyler yapin.ayrica Onur Altunoz dediyi gibi pitde yakit alirken bazen sorunlar oluyor.13 tur icin aldigim yakit birden 15 cikiyor ve ben dusuruyorum.13 tura dusdu diye sanan ben pitden cikinca 11 turluk yakitin aldigini gosteriyor yeni guncellemeden sonra buglar fazla biraz lutfen cozun 
md-quotelink
medal 6056
3 years 359 days ago

Resimde görüleceği gibi A Çelik ve A Aga adlı pilotlar I lastik ile sıralama turları atmamasına rağmen yarış başlamadan önce I lastiğe geçebildi (Ligimizdeki 28.04.2020 tarihli İngiltere 19 yarış verilerini incelersiniz tempolarından I lastiğe geçebildikleri anlaşılır) . Fakat bir kaç kişi benimle aynı şeyleri yapmasına rağmen yarış başlamadan önce I lastiğe geçemedi ve 1.tur sonunda pite girmek zorunda kaldı.

Bir diğer sorun ise resimde sol alttaki lastik tipi I olarak gözükürken, sağ üstteki listede ise aynı pilotta SS lastik takılı gözüküyor.

Bu hataların giderilmesini rica ediyoruz.
md-quotelink
medal 5000
3 years 357 days ago
Mantıklı
md-quotelink
medal 5000
3 years 357 days ago
Merhaba

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Geliştiriciler bunun farkında, üzerinde çalışıyorlar.
Bir sonraki güncelleme ile düzeltilecektir.
Daha fazla güncelleme / geliştirme için lütfen İngilizce forumundaki açık konuya bakın.
İşbirliğiniz için teşekkürler
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.