ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Yeni lig ve mevcut liglerimiz

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 234 days ago (Last edited by Ned Kaya 3 years 234 days ago)
      Değerli takım menajer abilerim ve kardeşlerim. Forum sayfasını takip ettiğinizi umuyorum.
       Bildiğiniz gibi yeni ligler kurulmakta bunun başlıca sebebi sosyal yaşamla birlikte saat tercihlerine göre değişiyor. Yeni lig ve mevcut liglerimizde yarış heyecanı ve rekabeti yakalamakta online olabilmekten geçiyor bunu bulamayan lig adminleri ligi kapatıp yabancı ligleri tercih ediyor. Tabi ki bu bir oyun muhalefet olmak amaçlı yazmıyorum. Bu durum tekerrür ediyor daima.
       Söz konusu oyun içindeki rekabet formula 1 sevgisinden kaynaklı  örnek verecek olursak  Mercedes redbull veya geçmişten Ferrari mclaren gibi ve takım isimlerimizi çoğu zaman onlardan alıyoruz. 
      Bu bilgiler ışığında yeni başlayan veya uzun süre aynı ligde bulunan online oyuncular liglerde 3 veya 4 kişi oynamaya devam ediyor ve teknik bilgilerden geri kalmakta. 
      Bir lig düşünün ki 10nuncu olup 1 puan alabilsem lige tutunabilsem diye oyunu oynayan ve yarış saatini bekleyenler var. 
      Bu heyecanı ve oyun içi bilgileri yine online sayısı çok olan ve bilgilerini paylaşan arkadaşlar ile oynamanızı tavsiye ederim. Ve yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Saygı ve sevgi çerçevesinde kalın herkese başarılı sezonlar dilerim.

Not : Yarış saati size uygun online sayısını öğrenmek için lig içindeki kişilere mesaj ile ulaşabilirsiniz ve istediğiniz rekabet ortamına katılım sağlamak sizin ellerinizde. 
md-quotelink
medal 5000
3 years 233 days ago
Muhalefet cümlesini okudum doğal olarak tüm kullanıcılar için konu açmışsın ama hepimiz bunu biliyoruz sorun nerede başlık açmak için açmışsın durum bunu gösteriyor..

Evet ligin aktif olması önemli.
Evet yardımcı olmaları önemli
Evet rekabet önemli

Bunu oyuna başlayan insanlar biliyor veyahut öğreniyor Osman hepimiz bu tip konu başlıkları açalım dikkat çekelim.

Sorun nerede ? Aktif olmayan liglere girmeyin demeye getiriyorsan mesela oyun oynayan insanların keyfine karışmak hiç kimsenin haddine değildir nasıl lig saatleri uygun değil uzunluk kısalık begenmiyorlarsa gidebilirler.. bizimde onlara şunu şöyle oynayın böyle oynayın deme lüksümüz yoktur. Bu bir oyun nasıl keyif alınıyor ise öyle öyle oynanması taraftarıyım.. 

Not: belki aktif olmayan sakin olan ligde oynamak istiyor kullanıcılar eleştirmek çok yanlış olur. 
md-quotelink
medal 5000
3 years 231 days ago
İlhan yıldız demek istediğimi anlamamışsın.
1 - Kimsenin hür iradesine müdahale etmedim.
2-  Yeni başlayan oyuncuların 1 veya 2 kişi o ligde oyunu öğrenmediklerine dikkat çektim.
3- Belirttiğim gibi notta da diledikleri liglere sosyal yaşamlarına uyan saat aralıklarını tercih edip o canlı lig rekabetini önerdim.
4- Demekki okumuş olduğun yazının başı ile sonunda belirttiğim hususların anlam ve önemi olmadığını belirten bir yazıda söylemiş olduğum muhalefet olmama cümlesini yanlış yorumlamışsın. 
  Yazmış olduğum başlığın  hatalı olmuş olduğunu belirtiyorsan kişisel fikrindir ama tecrübeli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve bu başlığın ve içeriğine katılıp ayıplamanı hiç anlayamadım.
md-quotelink
medal 5000
3 years 231 days ago

Doğukan
İlhan yıldız demek istediğimi anlamamışsın.
1 - Kimsenin hür iradesine müdahale etmedim.
2-  Yeni başlayan oyuncuların 1 veya 2 kişi o ligde oyunu öğrenmediklerine dikkat çektim.
3- Belirttiğim gibi notta da diledikleri liglere sosyal yaşamlarına uyan saat aralıklarını tercih edip o canlı lig rekabetini önerdim.
4- Demekki okumuş olduğun yazının başı ile sonunda belirttiğim hususların anlam ve önemi olmadığını belirten bir yazıda söylemiş olduğum muhalefet olmama cümlesini yanlış yorumlamışsın. 
  Yazmış olduğum başlığın  hatalı olmuş olduğunu belirtiyorsan kişisel fikrindir ama tecrübeli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve bu başlığın ve içeriğine katılıp ayıplamanı hiç anlayamadım.

İşte yanlış düşüncen burada az olan oyuncu ligi belki daha güzel daha keyifli. Öğrenebilirler. Ama bı konu da haklısın bütün oyunlarda çok olan daha avantajlıdır bunu özellikle Forum başlığı acmanin mantığı ne onu çözemedim. Objektif olan bütün kullanıcılar da çözemez.


Hadi başlık aciyorum diyelim başlık ilk önce açıklama ile alakalı değil. Yeni lig ve mevcut ligler eski. 

 İçerik ise liglere küstahlık bütün ligler emek sarf edip ligini doldurma çabasına giriyor ligini kaliteli çok olan lig yapmaya çalışıyor ve ligindeki oyuncular zaten tecrübeli diyelim. Ve gelip bu yazıyı okudu o emek sarf eden liglere bu yazı resmen hakarettir..ne alaka neden abartiyorsun diyebilirsin..

Adam oyuna başlamış aktif lig bilmez etmez ama kendisifi aktif senin yazından ligi çok kullanıcı olana girsin oluyor.

Zaten oyun lig tavsiyesi var oradan kontrol edip girer ligi görmez ise forumda lig başlığı var.. yeterli derece reklam var

He ama bu da bir cesit reklam bende güzel başlıklar açabilirim :) sadece diğer az oyunculu ligini doldurma cabasinda olan liglere söz soylemeden

md-quotelink
medal 5000
3 years 231 days ago
😊 Aynı yere çıkıyoruz peki şöyle bir şey söylesem küstahlık ve hakaret olmadığını anlayacağını düşünüyorum. 

1-Tüm liglerin sayısı yeterli olduğunda  otomatik lig duvarı açılmalı.
2-Kullanımda olan tüm liglerin şampiyonlarına  çaylak pro elit olarak ödüller verilmeli.
3- elit lig şampiyonlarından oluşan  igp şampiyonları LİGİ olmalı . İlk 3 e ödül verilmeli otomatik olarak o lige eklenmeli. Veya davet gönderilmeli. Bu ligin yöneticileri  Moderatorler olmalı her sezon değişmeli. Ve çevrimiçi olmayan oyuncuları uzaklaştırıp yerlerine 2nci sıradakileri davet etmeli. Çaylak pro elit halinde 20 level oyuncular olacak. Ve ligden düşme ve yükselme olacak
4- sezon sonu şampiyonları ve ilk 3 sabit kalıp yerlerine hak kazananlar gelecek. Diğerleri otomatik olarak kendi liglerinde pro dan başlamalı çünkü işleyiş değişmeli. Yeni başlayanlar için fırsat olmalı.
Ve oyun 20 seviye bt ve td leri özel transfer listesi oluşturup satmalı.
 Sözünü ettiğim oyun gelişiminin içeriği değişebilir ve üst düzey kaliteli yarışlar gerçekleşir. 2 kişi ile zevk aldığını düşündüğümüz oyuncu bu şartlarda yarıştığında oyunu bırakır düşüncene baktığımızda diğer bir konu ise diyelim oyunu geliştirdiler bu şartlar oluştu igp bu ligi veya ligleri istediği saat aralığında seçtiler. İgp bu kararıyla hadsizlik ve küstahlık mı yapmış olur.
Lütfen senden rica ediyorum bu söylediklerimi mevcut ligler ve yeni ligler başlığı altında yazılan yazıların yeni ve mevcut oyuncuyu ligimize yahut liglere girme çabası olarak görme ve rekabetin önemi kadar bilgi paylaşımı da önemli dedik çevrimiçi oyuncuda önemli dedik bu tabloda kendisine koca bir lig kuran 1 kişi oynayan ve zevk alan var ise eyvallah. Ama bu yazıyı okuyacak olan yeni bir kullanıcı hatta mevcut usta oyuncuları heyecanlandıracağını düşünüyorum.
md-quotelink
medal 5000
3 years 230 days ago
konunun bütün lig yöneticileri ve kullanıcılarını bağlamadığı sürece sorunum yok açıkcası.

1 otomatik duvar konusunda yapımcı düşünmüştür ama başka oyun platformlarında muazzam karmaşa oluyor öyle durumlarda ki. düşünsene - senin ligin aktif günde 15 20 mesaj yazdığını 3  5 lig var aktiflik var ha bire yazılar birbirine giriyor. global olarak cevap veriyorum.

2 ödül konusu oyun gerçekten saçmalıyor ilk hiç yoktu sonra video geldi. sonra günlük ödül ve 7.günün sonunda 3token bu seferde baktı abartı oldu oyun bıraktı. haa olmaz mı olur. bana kalırsa da olur ama olmaması da gayet yerinde karar bana kalırsa sebebi zaten şampiyon olanlar genelleme olarak 17 ve üstü seviye tokene bile ihtiyacı olmayan (büyük çoğunluk) ödül itibarı daha değerli yapacaklar rütbe misali ona itiraz etmem.

3 için muhtemel bunu italyanlar ciddi aktif olan ligler dile getiriyordur. ama ozaman şöyle yapmak zorunda sistem bütün yarışları sabit saate çekmek zorunda 21 diyelim şoför sağlığı sorun olur eğitim veremez ama 2 3 4. şoförolur ve 7 iken  10 a yükselir aktiflik real hayatı etkiler- kullanıcıya külfet getirir ama yapılamaz mı tabi yapılır

4 geri kalanı bilemezsin oyun sadece çok oyunculu ligi istemeyenler de vardır kesinlikle adam ben kendi arkadaşlarımla oynamak istiyorum der ama bilmem ne grubu gelmesin der. kural koyar y.dışı ligler lig düzeni farklı 2 3 kişi ile oynayan oyunculardan özellikle bahsetmiyorum adam lig kurmuş hevesi var 10 kişi olmuş lig aktifliği ha dedin mi olamaz uzun süreç gerekiyor aktif ise de emin ol kendi arkadaşlarıdır 2 3 . hesaptır malum liglerimiz de çokça görülmüştür.  benim ligim gibi olanlardan bahsediyorum illaki görmüşündür bu tip ligleri bunlar emek sarf ediyor ligini aktiflik için ayrı çaba  gösteriyor yeni kullanıcıların kalması için. benim gibileri oraya  sen yazarsan.. 

arkadaşlar istediğinizi yapmakta özgürsünüz size karışmıyorum ama olmanız gereken lig aktif olsun çok insan olsun yazı yazsın vs bu bizim gibilerine saygısızlık olur.  hem karışma hem yönlendir..  hani bu şöyle bişey benim ligime gel herkese özelden yazı yaz örnek..  ahmet geldi.  bak benim ligim aktiflik çok zorlu istiyorsan gel.   sonra ben bunu göreyim sana tepkimi dile getireyim ben onu çağırmadım ki istiyorsan diye belirttim.  diyorsun istiyorsan tercih sizin vs gibi cümleler kurdun diye asıl söylediğini es geçemeyiz.

haa olmaz mı çok gördüm adamlar 3 4 kişi toplanmış liglerin de birbiriyle yarışıyorlar 

bt td dr şoför olayları yapımcı onun da bulması emek ister ligim de açıklamasını yaptım bulmak isteyen okusun öyle bulsun rekabet oluşsun sayemde.
md-quotelink
medal 5000
3 years 230 days ago
Dediğim gibi geliştirilebilir he lig kurucu ben istemiyorum dedikten sonra eyvallah zaten  onun için bunun düzenlenmesi yapılabilir. ödül konusuda değişebilir yarın yapımcı isteğine göre seviye artacak bunu için böyle bir şey oluşturuyorum da diyebilir. ayrıntı aradıktan sonra  çok şey değişir.

Bunlar konuşulur tartışılır olur olmaz sen fikrini beyan ettin ben fikrimi dile getirdim. Herkes beğenmek zorunda değil .yapımcıda beğenmeyebilir. neticeye bakarsak  oynuyoruz . 

Bazı şeylerin değişmesi güzel olur tabi değişmesini isteyen sayısı fazlaysa.
md-quotelink
medal 5000
3 years 230 days ago
Oyun yapımcısı uzun yıllar muazzam bı değişim yapmadı radikal değişim yapacağını da pek sanmıyorum acikcasi.. uzun süredir kullanıcılar yenilik getirdi yapımcı bundan memnun olacak ki dokunmuyor bu gidişe ki doğrusu bu bozulmuyorsa dokunma.. türk kullanici sayısı isteği hiç etkilemez oyunu öyle vayy bee dicegimiz sayı ciddi şekilde yok... Değişim yapacaksa kullanıcı yapacak Jack veya joseden geçti bu işler gördüğüm kadarı ile oyun kazandırmıyor nereye kadar gider pandemi dönemi sonrası biseyler olursa olur umarım.. mesela yılın oyunu archero bile güzel kazandiriyordur.. yada idle.. bu igp tek artısı mobil uyumu yüksek oradan kazanıyor bakalım 2 yıl daha gidecek mi böyle..
md-quotelink
medal 5000
3 years 227 days ago
Bugün sezona başlayacak bir lig yok mu
md-quotelink
medal 5000
3 years 225 days ago
cuma akşamı saat 22:00 da başlıyoruz sezona bekleriz.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.