ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
IGP MANAGER 9 YAŞINDA

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 129 days ago
Dokuz yıl önce bugün, iGP Manager ilk kez tarayıcılara geldi ve tamamen yeni bir gerçek zamanlı çok oyunculu yarış takımı stratejisi stili sunuyor. Üç buçuk yıl önce, iGP Manager uygulama mağazalarına geldi ve orada sunduğu benzersiz deneyim nedeniyle en çılgın hayallerimizin ötesine geçmeye başladı. O zamandan beri ilerleme yavaşlamış gibi görünebilir, ancak emin olun, beklemeye değecek çok özel bir şey üzerinde çalışıyoruz. Şimdi kesin olarak ifade edebilirim ki, 2021 yılının 1. çeyreğinde başlayacak. Bu yolculukta bizimle kalanlar için gönülden teşekkür ediyoruz. Tüm bunları mümkün kılan bu harika topluluk ve sizin desteğinizdir.

Önümüzdeki yıla girerken, üzerinde çalıştığımız şeyi nihayet açıklayacağımız için çok heyecanlıyız. Şimdilik söyleyebileceğim tek şey, bunun sadece iGP Manager için değil, bir bütün olarak bu tür oyunlar için ileriye doğru bir adım olacağına inandığımız bir şey olduğu.

Oraya ulaşırken kabul ettiğimiz değiş tokuşun bir kısmı, odağımız bu güncellemeyle bölündüğü için 2019 ve 2020'nin geliştirme için normalden daha yavaş yıllar olacağıydı. Yayınlandıktan sonra daha kısa vadeli güncellemelere dönebilir ve oyunu daha iyi koruyabiliriz.

Bu arada, yakında yayınlanacak olan diğer bazı güncellemeler üzerinde de paralel olarak çalışıyoruz. İlki, sürücülerin ve personelin görünümünü değiştirmenize izin veren kozmetik bir güncellemedir.

Bildiğiniz gibi, sürücülerin ve personelin görünümünü şu anda değiştirebilirsiniz, ancak özelleştirme seçeneklerinde fazla bir şey olmadan. Bu güncelleme, sürücülerin ve personelin görünümünün önemli ölçüde özelleştirilmesini sağlar.

Yeni özellikler arasında şunlar yer alıyor: Şapkalar ve diğer aksesuarlar gibi sürücülerin kıyafetlerini özelleştirme becerisinin yanı sıra, saç stillerini ve yüz kıllarını seçebileceğiniz düzinelerce yeni seçenekle özelleştirme yeteneği.

Değişiklik günlüğümüze hızlı bir bakış, üzerinde çalıştığımız her şeyle bile iGP Manager'ı ne kadar meşgul ettiğimizi göstermeye devam edecek. Geçtiğimiz haftalarda, lig filtrelerinde çok istenen ve gecikmiş bir değişiklik yayınlayarak arama sonuçlarının daha doğru sonuçlar döndürmesini ve her zaman sonuç döndürmesini sağladık.

Yıl boyunca yeni bir Şöhretler Listesi başlattık ve bayraklar, Güvenlik Aracı, Artırılmış Gerçeklik modu, sürücülerin ve personelin görünümünü düzenleme temel yeteneği, özel takvimler ve sezon uzunlukları, yeni çeviriler gibi yeni özellikler ekledik. , cep telefonlarında tam ayrıntılı canlı zamanlama, Google Play ve App Store oturum açma yetenekleri, yeni bir başlık ve menü sistemi ve daha fazlası.

Her ay ayrıca, hak kazanma konusundaki endişelerin çoğu gibi performans ve oynanışı dengeleyen konuları ele aldık. Gelecekte, daha fazla iyileştirme elde etmek için yeterlilik sisteminin kendisini revize etme kapsamı var. Ayrıca bir dizi cihazda ve çok daha fazlasında uygulama performansını ve bellek kullanımını iyileştirdik.

Gerçekten, herkes için ne kadar zor olsa da, oldukça verimli bir yıl oldu. Hepimiz küresel salgından etkilendik ve herkes için olduğu gibi planlarımıza da bazı aksaklıklar getirdi. Ancak başlangıçta bahsettiğim büyük güncelleme üzerinde çalışırken bu kadar çok şey yapmayı da beklemiyorduk.

 Uygulamanın lansmanından 3 yıl sonra, iGP Manager için işler her zamankinden daha iyi görünüyor ve 2021'in iGP Manager ve iGP Games için çok özel bir yıl olacağına inanıyoruz.

Bu tatil sezonunda kendinize ve sevdiklerinize bakmak için elinizden geleni yapın, güvende kalın.


Beklemeye değecek çok özel bir şey üzerinde çalışıyoruz. Şimdi kesin olarak ifade edebilirim ki 2021'in 1. çeyreğinde başlayacak.
      - Jack Basford, CEO


Orjinal metin
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.