ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Team niet goed?

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 107 days ago
Ik heb misschien eerder  een post hierover geplaats maar er klopt iets niet  bij mijn team ik ben level 20 gebouwen helemaal klaar strategie doe ik nooit boven 40 liter kom bijna altijd uit met rondes  mijn rijders zijn altijd uit getraind en talent 20 nou is het toch zo dat ik moeite heb met winnen het lijkt alsof mijn team niet max is want een team van level 18 is zo ver boven mij dat ie kampioen wordt wat is hier aan de hand???
md-quotelink
medal 5093
3 years 106 days ago
Dylan,

Level 18 of 20 zegt niet zo heel veel. Het is vaker relatief aan je eigen level. Het ligt er maar net aan hoe je ermee omgaat. Een level 18 team zeker wel om de titel vechten. Zelfs als je level 17 hebt kun je al kampioen worden in de Elite.
Het zijn andere gedetailleerde zaken waar je rekening mee moet houden.

Het spel is uitgebreider en gedetailleerde dan wat mening iemand denkt. Leuke competitie heb je opgezet!
md-quotelink
medal 5000
3 years 106 days ago
Dank je bert maar maar toch wil ik weten wat het kan zijn want  het is bij elke competitie zo waar ik heb gezeten 
md-quotelink
medal 6005 Super Mod
3 years 106 days ago
Hey Dylan, je team is zeker goed. Ik zie ook dat je overwinningen boekt en je op de 2de plaats in het kampioenschap staat, op slechts 50 punten van de eerste, dus zo slecht gaat het niet :)
Waar je misschien nog een kleine achterstand op je snelste concurrenten hebt, zijn de dingen die je niet echt kan meten of in getallen vatten: strategie, race management (push level, boost, positiespel, anticiperen op wat anderen gaan doen), auto-ontwikkeling, ...
md-quotelink
medal 5000
3 years 106 days ago
Overwinning komt met zelden gert  zonet ook race en met moeite p3 en gat met andere kwa ontwikkeling is super klein wel zag ik dat bont mijn rijder die hoogste staat zwakker wordt  die komt niet mee en nu kan ik die vervangen dat ik weer snel wordt maar na tijdje moet ik weer 1 vervangen dus er zit iets wat niet goed is neem ik aan  en strategie is bijna elke race gelijk 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.