ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Unresolved
Wrong tyre fitted at pitstop

angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5672
46 days ago
What did you try to do?
I had my pitstop scheduled and was expecting Soft tyres to be fitted

What happened instead?
however Wet tyres went on instead

Did the problem happen while using wi-fi, mobile data, or both?
Wi-fi

Did the bug happen in the app, on PC, or both?
PC

What operating system is your PC?
Win10

Which browser did you experience the problem in?
Chrome

Can the bug be reproduced?
I think I may have seen this previously

Additional comments:
Race id=33529174

Can anyone explain what happened!!?? can you check the logs please
(I understand I may have mis-clicked on the live screen - I would like to know if that was the case)
md-quotelink
medal 5619
46 days ago

CJ
What did you try to do?
I had my pitstop scheduled and was expecting Soft tyres to be fitted

What happened instead?
however Wet tyres went on instead

Did the problem happen while using wi-fi, mobile data, or both?
Wi-fi

Did the bug happen in the app, on PC, or both?
PC

What operating system is your PC?
Win10

Which browser did you experience the problem in?
Chrome

Can the bug be reproduced?
I think I may have seen this previously

Additional comments:
Race id=33529174

Can anyone explain what happened!!?? can you check the logs please
(I understand I may have mis-clicked on the live screen - I would like to know if that was the case)

I was in the race and it was really weird 


md-quotelink
medal 5705
45 days ago
I have had the same issue today but in reverse, I have had dry tyres fitted to my car while in a wet race with wet tyres selected 
md-quotelink
medal 5672
41 days ago
Has anyone been able to check this? I know the logs are deleted after 7days so would quite like an answer please.
md-quotelink
medal 5672
38 days ago
This is the second time I've encountered an issue around pitting and on both occasions I'd reported straight after the race and included the Race ID in my report.

Neither were answered within the 7days before the logs are lost(I believe I'd read that on other peoples reports previously) as this would be able to pin point if it was user error or a bug.
Really disappointed, not particularly happy about that
md-quotelink
medal 5153 SUPER MOD
38 days ago
Hi CJ.

Just to let you know that I discussed this with José when you last posted three days ago. He said that the entire developer team are currently fully utilised working on the major update and could not spare any time to review race logs,

Unfortunately it is only staff that have tools to do deep dives on race data, Mods do not have the tools or the privileges to do this so I can do no more than escalate these threads in the hope something can be done. 

On this occasion the answer was no and I apologise for forgetting to come back here and update this thread.

md-quotelink
medal 5672
37 days ago
I did think that may have been the case with the update looming, thanks for the update Kevin.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.