ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Emlékeztető: Nyári időszámítás miatti óraátállítás

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5476 Moderator
3 years 4 days ago
Kedves Versenytársak!

Új közlemény jelent meg a fórumon az óraátállítással kapcsolatosan, amelynek a fordítását ebben a bejegyzésben olvashatjátok. Az eredeti bejegyzést itt érhetitek el.

"A versenyek ideje az iGP Managerben a Greenwichi középidőhöz / Egyezményes korrigált világidőhöz (GMT/UTC) van beállítva és nem változik automatikusan a nyári időszámítás (DST) kezdetével.

Az alábbi okok miatt:
• Az iGP Manager közönsége nemzetközi és a legtöbb menedzser (még ugyanabban a ligában is) nem ugyanabban az időpontban állítja át az órákat.
• Néhány időzónában pedig nincs is óraátállítás.
• Sokkal több zavart okozna az óraátállítás, amikor az egyik régióban változik az idő, a másikban pedig nem, pl. az Egyesült Királyságban átállított idő alapján az összes verseny időpontjának megváltoztatása Észak-Amerikában teljes zavart okozna. Miért kellene Észak-Amerikában az időpontoknak megváltozni, amikor ott nem is volt óraátállítás?

A dolgok egyszerűsítése érdekében minden óraátállítás alkalmával tisztázzuk, hogy az időket a Greenwichi középidőhöz / Egyezményes korrigált világidőhöz (GMT/UTC) határoztuk meg és ehhez rögzítettük. Ez a világon mindenkinek, minden időzónában ugyanazt jelenti és könnyebb követni a változásokat.

Ha az órád +1 órát változik, akkor a versenyed időpontja is +1 órát változik, ha pedig az órád -1 órát változik, akkor a versenyed időpontja is -1 órát változik. A liga szervezője előre be tudja állítani a naptárban a kezdési időpontot, ha el akarja kerülni ezt a változást.

Az egyetlen másik megoldási lehetőség az, ha kapcsolatba léptek a kormányotokkal és megkéritek őket, hogy állítsák le az óraátállítást."
md-quotelink
medal 5000
2 years 361 days ago
Buonfiorno
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.