ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Android: Keress 50 tokent minden összeomlás rögzítéséért!

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5333 Moderator
3 years 13 days ago (Last edited by Karesz Péterfi 3 years 10 days ago)
Ha szeretnél nekünk segíteni az alkalmazás összeomlásának megoldásában, miközben tokent keresel, akkor jó helyen jársz. 50 tokennel díjazunk minden alkalommal, amikor rögzíted az alkalmazás egyedi összeomlását az alábbi lépésekkel*. Egyedi összeomlásonként 50 tokennel díjazzuk az első három embert, aki sikeresen rögzíti ugyanazt az összeomlást!

1) Töltsd le és csomagold ki ezt -> [url=Ha]https://developer.android.com/studio/releases/platform-tools.html[/url]
2) Másold a kicsomagolt könyvtár teljes elérési útját!
3) Nyisd meg a Windows Start menüt és futtasd a Parancssort!
4) Írd be a Parancssorba -> „cd ” (idézőjelek nélkül, a szóközt is beleértve), és illeszd be a kicsomagolt könyvtár elérési útját a 2. lépésből, majd nyomd meg az Entert!
5) Csatlakoztasd a telefonod vagy tableted USB kábellel a számítógépedhez!
5a) Engedélyezned kell az „USB hibakeresés”-t az eszközödön (keress rá online, hogyan engedélyezheted a fejlesztői eszközöket és az USB hibakeresést).
6) Menj vissza a Parancssorba és írd be, hogy „adb.exe logcat --clear” (idézőjelek nélkül) és nyomd meg az Entert!
7) Írd be, hogy „adb.exe logcat > igpdebug.txt” (idézőjelek nélkül) és nyomd meg az Entert!
8) A telefonodon futtasd az iGP Managert és ismételd meg az összeomlást, amit felfedeztél – össze kell omolnia és várd meg, hogy a telefon teljesen visszatérjen az operációs rendszerébe, mielőtt folytatnád!
9) Térj vissza a Parancssorba és nyomd meg a CTRL+C billentyűket. Ez állítja le az adatnaplózási folyamatot.

Ez a folyamattal egy „igpdebug.txt” nevű fájlt kellett létrehoznod. Ugyanabban a mappában kell megjelennie, mint amit az 1. lépésben kicsomagoltál. E-mailben küldd el az „igpdebug.txt” fájlt a probléma leírásával együtt a [url=support@igpmanager.com]support@igpmanager.com[/url] címre.

* 50 tokennel jutalmazzuk az első 3 embert, aki egy egyedi összeomlás forgatókönyvét jelenti. A jutalmat csak az egyedi összeomlás típusainként adnak, nem összeomlásonként. Például ha ugyanazt az eseményt 10-szer rögzíted, 50 token a jutalom, de ha az összeomlások 10 kölönböző típusát rögzíted, annak eredményeként 500 token lesz a jutalmad! Bizonyos technikai képesség szükséges az összeonlások pontos rögzítéséhez. Ha nem értesz a számítógépekhez, meg kell küzdened ezekkel a technikákkal és mi nem tudunk sok támogatást vagy útmutatást nyújtani, ha a probléma naplózása kihívást jelent számodra.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.