ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

League
İGP Türkiye Ligi 40.Sezon

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
3 years 1 days ago (Last edited by Okan Bilge 2 years 318 days ago)
"IGP Türkiye Ligi" dostluk, arkadaşlık, kardeşlik ortamında 15 ila 50 yaş arasında dinamik, tecrübeli, saygılı insanların olduğu Lig içinde çaylak, pro, elite demeden herkesin Bilgi ve birikimini paylaştığı yarışların inanılmaz derecede zevkli ve çekişmeli geçtiği TR'deki Ender liglerdendir. Ligimiz bu oyunu sıfırdan öğrenmek isteyen veya Bilgi birikimini yeni insanlarla paylaşmak, oyunu yeni öğrenen insanlara öncü olmak, zorlu rakiplerle kapışmak isteyen herkese kapılarımız açıktır...


Ligimizin daha hızlı bilgi paylaşmak, fotoğraflı anlatımlar ve sohbet muhabbet için WHATSAPP grubu mevcuttur lige katıldıktan sonra numaranızı özelden atmanız yeterlidir.


Ligimizde aktiflik önemlidir Çaylak/Pro için 5 gün, Elite için 3 gün oyuna girmeyen ligden ihraç edilir. 



IGP'nin sonuna kadar keyfini sürmek istiyorsanız aramıza katılmalısınız.


İGP Türkiye Ligi

MTWTFSS at 19:00
75% race distance igp-car 1 car per team 2.0x race speed
RookieProElite
Teams112113
Reputation508451035103
See league



md-quotelink
medal 5000
2 years 328 days ago
Fırtına önceki sessizlik daha büyük şeyler olacak.😂
md-quotelink
medal 5000
2 years 328 days ago
Aman kers neymiş, 70lerde 80lerde kers mi vardı, ne saçma şey diyorsanız tam yerindesiniz. Gelin, 10 turda kersinizi bitireyim anca öyle yaklaşırsınız ;))
md-quotelink
medal 4876
2 years 319 days ago

Furkan
 IGP Türkiye Ligi en hızlı oyuncuları transfer ederek rekabeti zirveye taşıdı. 
Transfer Listesi;
 Galaksiler Şampiyonu Reşat Tellioğlu, Tavşanlar Kralı Furkan Şekerci, iGP hacking %99.9 Enes Şekerci, Turbo motor 20sv Subaru İlker Gülcü, Yavru kurt ama alfa kadar ağır araca sahip Doğu Kaya, Traktör team yazsada fırsat bulunca uçağa bağlayıp 1. olan Emir Hasateş ve oyun bıraktıran kers slayer Oğuz Güler.
 Yeni sezonda da bomba bir transferin haberini aldık bile. Agresif sürüş stili ve avlanmasıyla meşhur Alfa Kurt İlhan Özden yeni sezonda bizlerle.
 Yeni sezon 1 Haziranda başlıyor! Kaliteyi daha fazla nasıl mı arttırabiliriz? Bize katılırsan kalite daha da artmış olur 🙂. Haydi durma sen de bu mücadelede yerini al 😉



Herkesi saymış ama bu ligin efsanesini atlamış. Ligin belkide en başarılı isimlerinden biri olan ve bulunduğu her ligde en tepeye oynayan Okan Ateş de İgp Türkiye Ligine geri dönüyor. 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.