ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
4.050 Yaması: Bilinen Sorunlar

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
2 years 159 days ago
Bazı küçük sorunlar testten biliniyordu, diğerleri ise yalnızca yayınlandıktan sonra belirgin hale geldi (örneğin, testte mevcut olmayan yeniden ölçeklenen pistlerde harita kayması gibi). Burada listelenen tüm sorunlar için düzeltmeleri, uygulama mağazası inceleme saatlerine bağlı olarak Cuma gününe kadar olabilecek en erken fırsatta uygulayacağımızdan emin olabilirsiniz. 

4.050 Düzeltme gerektiren bilinen sorunlar: 
2D Görüntüleyici - Yalnızca yeniden ölçeklendirilen beş devrede (Belçika, Çin, Malezya, Meksika ve Singapur) harita görüntüsünden görsel bir sapma var. Bu yalnızca görsel bir hizalama sorunudur ve işlevsel olarak hiçbir şey etkilenmez. Bundan kaçınmak istiyorsanız, o zaman tek geçici çözüm, düzeltme yayınlanıncaya kadar bu devreleri 3B modunda çalıştırmak olacaktır. 
3D Görüntüleyici (yalnızca iOS) - Yağmur yağarken ve TV Kameraları dışında herhangi bir kamera kullanıyorsanız, 3D modunda arabaların arkasında (eksik bir doku) pembe bir dikdörtgen belirir. Bununla karşılaşırsanız ve ortadan kaldırmak istiyorsanız, geçici bir çözüm TV kameralarını kullanmaktır. 
Fransa 3D devresi - TV kameraları yalnızca pit şeridindeyken hatalı. 2D Görüntüleyici - BOOST ve DRS göstergeleri, araba simgeleri veya noktalarla üst üste gelebilir.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.