ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
4.050-es javítócsomag: Ismert problémák

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5405 Moderator
2 years 157 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford iGP Games vezető 2021. november 24-én megjelent, a frissítés ismert hibáiról szóló bejegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Néhány kisebb problémát már ismertünk a tesztelésekből, míg mások csak a megjelenés után váltak láthatóvá (például a térkép eltolódása az átméretezett pályákon, ami a tesztelés során nem volt jelen). Biztosak lehettek abban, hogy az itt felsorolt problémákat a lehető legkorábban igyekszünk javítani, ami az alkalmazásboltok átnézési idejétől függően akár már pénteken megjelenhet.

4.050 Ismert problémák, amik javításra szorulnak:


  • 2D nézet – Csak az öt átméretezett pályán (Belgium, Kína, Malajzia, Mexikó és Szingapúr) van látványban eltolódás a térképhez képest. Ez csak egy vizuális igazítási probléma és a funkciót nem befolyásolja. Ha szeretnéd elkerülni, akkor az az egyetlen ideiglenes megoldás, hogy ezeket a pályákat 3D módban futtatod, amíg megérkezik a javítás.

  • 3D nézet (csak iOs-en) – Egy rózsaszín téglalap jelenik meg az autók mögött 3D módban (hiányzó textúra), amikor esik az eső és a TV kamerákon kívül bármelyik kamerát használod. Ha találkozol ezzel és ki akarod küszöbölni, akkor ideiglenes megoldásként használd a TV kamerákat.

  • Francia 3D pálya – a TV kamerák hibásak, ha a boxutcában vannak.

  • 2D nézet – KERS és DRS kijelzők átfedhetnek az autók ikonjaival vagy a pontokkal.


md-quotelink
medal 5405 Moderator
2 years 156 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford iGP Games vezető 2021. november 25-én megjelent, javításokról szóló bejegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Elküldtük a frissítést az alkalmazásboltokba a javításokkal együtt. Most az Apple és a Google felülvizsgálatára várunk és reméljük, hogy még ezen a héten jóváhagyják. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ez így legyen.

Továbbá kiadtuk a 2D térkép eltolódásának javítását az átméretezett pályákra az élő környezetben. Ez azt jelenti, hogy nem kell frissítened az alkalmazást, a javított pályák a szerverről töltődnek le és automatikusan frissülnek, amikor belépsz egy versenybe, akár a 4.050 verzióban is.

Itt van a teljes változási napló (ezeknek a javításoknak a többsége a felülvizsgálat alatt álló frissítésben szerepel, frissíteni fogom a bejegyzést, amikor elérhető lesz):

  • Javítottuk az átméretezett pályákon az eltolódott 2D vonalvezetéseket. (ÉLŐ)

  • Javítottuk a 2D-ben hiányzó KERS csíkot. (Felülvizsgálat alatt)

  • Javítottuk a kommentár láthatatlanná válását. (Felülvizsgálat alatt)

  • Javítottuk a pályák rosszul igazított alfa rétegmaszkjait 2D-ben. (Felülvizsgálat alatt)

  • Javítottuk a Pilóta/Csapat oszlop kapcsolóját az élő eredménytáblázaton, ami nem működött a tájkép nézetben. (Felülvizsgálat alatt)

  • Javítottuk azt a hibát, amikor a nézetbeállítások nem megfelelően működtek a versenyek között. (Felülvizsgálat alatt)

  • Javítottuk az iOS-en a 3D töredezett vízfröccsenés-effektet / hinyzó textúrát. (Felülvizsgálat alatt)


md-quotelink
medal 5405 Moderator
2 years 156 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok Jack Basford iGP Games vezető 2021. november 25-én megjelent, javítások megjelenéséről szóló bejegyzésének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Az Android javítócsomag már jóváhagyásra került és már eérhető. Reméljük, hogy az iOS-re is megjelenik még a hétvége előtt. A Windows platformmal holnap folytatjuk.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.