ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
Hamarosan új évszámot kell megszoknunk

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5476 Moderator
2 years 88 days ago
Kedves Menedzserek!

Bizonyára nektek is feltűnt, hogy december 31-ét írunk, már éjszaka óta. A hírek szerint ez idén is azt jelenti, hogy közeledünk az Új év felé, ti öregebbek is lettetek egy évvel. Ezen alkalomból íme egy kis összefoglaló a magyar iGP közösség idei életéről.

Mindenekelőtt sajnos idén is a klikkesedés volt a jellemző, ligánként vagy ligacsoportonként azonban a tapasztalataim és a hírek szerint nagyon jó társaságok gyűltek össze. Remélem, jövőre már aktívabbak leszünk közösségi felületeinken is. Alkalmat találunk rá.

Az év elég nagy fejlesztéseket hozott a játékban is. Gondoljunk csak a 3D bevezetésére, a pályák újrarajzolására, az új árigazolási- és személyzet-fejlesztési rendszerre, az új kameranézetekre és még sok kisebb-nagyobb fejlesztésre. És pár dolog még vár ránk a következő hetekben és hónapokban.

Bizonyára emlékeztek, hogy folytatva moderátor-elődeim munkáját a hazai közösség összekovácsolása terén is, ősszel egy nagyszabású kérdőív kitöltésére is invitáltalak titeket, amire 29 válasz érkezett be. Engem is beleértve. Kicsit nézzünk rá az eredményekre:
1. kérdés: Életkor szerint elég változatos válaszok érkeztek.

2. kérdés: Valószínűleg senki sem a csajozás miatt választotta ezt a játékot...

3. kérdés: Mindenhonnan játszotok, erre ne is fecséreljünk több időt.
4. kérdés: Főleg ligavezetőknek lehet érdekes, hogy mely távokra van nagyobb kereslet.

5. kérdés: Szintén technikai információ, akárhány kocsit szeretnél irányítani, találsz játszópajtásokat.

6. kérdés: Érdekes, hogy a többségnek pont hétvégén van élete...

7. kérdés: Szinte felháborító, hogy hajnalban nem érünk rá.

8. kérdés: Picit komolyodva, a kérdőívben 2 társaság válaszai jelentek meg nagyobb számban. Kicsit ront a statisztikán, hogy az egyiknek aktív tagja vagyok.
9. kérdés: A szerénység súlya nemigazán nyomja a vállunkat, bár a nemzetközi (vagy ligaközi) megmérettetések miatt nem kellett helyet készítenünk a vitrinben. Sebaj, majd jövőre!


A magam részéről köszönöm nektek az élményeket és a bizalmatokat a moderátori tevékenységemhez. Nagy tervekkel vágok neki a következő évnek, amelyek talán titeket is megmozgatnak. Ezennel az idei évre felfüggesztem moderátori tevékenysekemet.

BÚÉK
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.