ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Game
elit de olan düsük seviyeliler

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 4988
1 year 301 days ago
Arkadaslar ben su an 14 profil seviyem ile 20lik lerle mücadele ediyorum elitlerde. 18 level olandan bazen daha hizliyim.. benden kuvvetli olanlari güzel strateji ile kovalamaya calisiyorum ama tecrübe puani olarak az veriyor sistem hatta itibar seviyemi eksitiyor. bu bana biraz cok sacma geliyor. pro ligde olsam ortaligi dagitirdim ve her zaman 200puan seviye alir daha hizli yükselirim. bosuna mi elite cikip mücadele ediyoruz. bu bana biraz asiri sacma geliyor. düsük seviyeli olan ama elitlere cikan bir mencere daha cok ödül vermek gerekiyor diye düsünüyorum. kendim bosu bosuna kasiyorum. sacmaligin daniskasi. düsüp pro ligde ortaligi dagitmak daha mantikli ama sacmalik..
md-quotelink
medal 5182
1 year 301 days ago
Ayni problemi ben de yasadim ve elite ligde sampiyon olmak icin 7 sezon bekledim. Su an bulundugum konum (iyi yada kotu) her Allah'ın günü gösterdiğim sabırdan dolayi. Sampiyon olana kadar gecirdigim 7 sezon bana en fazla katkisi olan sezonlardi ;)
md-quotelink
medal 4988
1 year 301 days ago
Iyide baksana taaa 5121 puana düstüm. Hic alakasi yok. Benden sürekli tüyo alan ve oyunu cözemeyen arkadaslar pro liginde geveliyorlar ve 5500 puanlardalar. Sacmaligin daniskasi valla
md-quotelink
medal 5000
1 year 301 days ago
İtibar puanı ligin kalitesiyle alakalıdır. Şuan bulunduğunuz ligde 28 araç yarışa başlıyor ve 13 araç tur yiyor. Diğerleri de kurulum yapıp bırakmış gibi gözüküyor. Kısacası ligde rekabet yok. Size tavsiyem daha kaliteli ligleri tercih edin.
md-quotelink
medal 5000
1 year 297 days ago
Bugün ben de elite'e çıktım :D 3 sezondur prodaydım yükselme olmadığı için çaylak dahil oynadığım 4 sezonda 4 şampiyonluğum var. elite'e çıktığım bu sezon ferrarinin 2008daki senesi gibi düşüşüm olacak sanırım..
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.