ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Χριστούγεννα & νέα ενημέρωση

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 4900 Community Manager
1 year 97 days ago
Γεια σας Διευθυντές,
Καταρχάς, ελπίζω όλοι να απολαμβάνουν τις γιορτές και να έχουν επιπλέον χρόνο με τους αγαπημένους τους.

Μπορώ να ανακοινώσω τώρα ότι η επόμενη ενημέρωση με τους προμηθευτές κινητήρων έχει οριστεί για κυκλοφορία τον Ιανουάριο. Στο τελευταίο ιστολόγιο προγραμματιστών ανέφερα ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα κυκλοφορούσαν πιο κοντά στο χρόνο, οπότε σας παραθέτω μερικές ακόμα πληροφορίες για το τι θα περιέχει αυτή η ενημέρωση:


  • Ειδικές ικανότητες οδηγών - Αυτό θα περιλαμβάνει τις ειδικές ικανότητες "κατατακτήριες δοκιμές", "πίστα δρόμου" και "υγρές καιρικές συνθήκες". Οι οδηγοί θα έχουν πλεονέκτημα σε συνθήκες που αναδεικνύουν την ειδική τους ικανότητα.

  • ΔΜΣ οδηγού - Αντικαθιστώντας τους σημερινούς πρωτόγονους υπολογισμούς "βάρους", οι οδηγοί θα έχουν μια τιμή ΔΜΣ (Δείκτης Μάζας Σώματος), που θα υπολογίζεται με βάση το ύψος και το βάρος τους. Θα αποδίδουν καλύτερα όταν ο ΔΜΣ τους είναι στη βέλτιστη αναλογία.

  • Αγαπημένη πίστα του οδηγού - Όπως και με τις ειδικές ικανότητες, κάθε οδηγός θα έχει μια αγαπημένη πίστα στην οποία θα διαπρέπει.



Μαζί με τη δυνατότητα να γίνετε κατασκευαστής κινητήρων, αυτά αντιπροσωπεύουν πολλούς νέους παράγοντες απόδοσης προς διαχείριση και θα πρέπει πραγματικά να δώσουν πικάντικη γεύση στους αγώνες.

Αν διαβάζετε το ιστολόγιό μου, θα ξέρετε ότι περίμενα ότι η ενημέρωση θα έφτανε νωρίτερα, αλλά αυτά τα πράγματα είναι πάντα δύσκολο να προβλεφθούν ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα πιο παράξενα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την ανάπτυξη μπορούν να επηρεάσουν τα χρονοδιαγράμματα ανάπτυξης. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς, και εδώ και μερικούς μήνες, ήμουν ο μοναδικός προγραμματιστής. Νόμιζα ότι όλες οι πιθανές αναποδιές είχαν μείνει πίσω μου την εποχή του τελευταίου ιστολογίου, αλλά η ζωή βρήκε τρόπο να εισάγει ένα σωρό ακόμη. Διατήρησα την ανάπτυξη καθ' όλη τη διάρκεια και κατάφερα σε μεγάλο βαθμό να πλοηγηθώ σε αυτά τα θέματα, οπότε τώρα και η εστίασή μου επιστρέφει στην οριστικοποίηση αυτής της ενημέρωσης και στην προετοιμασία της για δοκιμή beta. Η ενημέρωση βρίσκεται σε κατάσταση εργασίας στον διακομιστή ανάπτυξης, οπότε με κάποιες τελευταίες πινελιές θα είναι σύντομα έτοιμη για δοκιμή beta.

Σας εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και μερικούς σπουδαίους αγώνες αυτό το χειμώνα!

— Αυτόματη μετάφραση

Αρχική δημοσίευση από Jack Basford
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.