ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Változások a valós idejű időjárás-szolgáltatásunkban

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5314 Moderator
1 year 40 days ago
Az alábbiakban olvashatjátok José Trujillo, az iGP közösségi menedzserének 2023. március 10-i közleményének magyar fordítását. Az eredeti bejegyzést itt találjátok.

Kedves Menedzserek!
 
Fontos bejelentésünk van a játékunk időjárás-szolgáltató API-jával (alkalmazásprogramozási felülettel) kapcsolatosan. Mint bizonyára tudjátok, a DarkSky API-ját használtuk a pontos időjárási adatok megállapításához a játékunkban. Azonban mivel a DarkSky-t nemrégiben felvásárolta az Apple, az API szolgáltatás e hónap végén megszűnik.
 
Annak érdekében, hogy a játékunk továbbra is naprakész, valós idejű és megbízható időjárási információkat nyújtson, úgy döntöttünk, hogy átváltunk az OpenWeather’s API-jára. Az OpenWeather az időjárási adatok vezető szolgáltatja és évek óta megbízhatóan szolgáltat időjárási információkat vállalkozások és magánszemélyek számára.
 
Megértjük, hogy a pontos időjárási információk kulcsfontosságúak a játék gyakorlata szempontjából és megtettük a lépéseket annak érdekében, hogy zökkenőmentesen álljunk át az OpenWeather API-jára. Biztosak lehettek benne, hogy a játékunkban az időjárási információk továbbra is pontosak és megbízhatóak lesznek.
 
Köszönjük a folyamatos támogatásokat és reméljük, hogy élvezték a játékot.
 
Üdvözlettel:
 
A játék fejlesztőcsapata
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.