ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

League
Ligimize Katılın!

angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5375
13 days ago (Last edited by Emre YILMAZ 13 days ago)
Merhabalar! Aktif ve rekabetci bir lig arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Oyuna yeni başlayanlar için yardımlaşma odaklı, tecrübeli oyuncular için ise zorlayıcı bir ortam sunuyoruz. İşte ligimizin özellikleri:


  1. Yeni Başlayanlar İçin: Oyuna yeni başladıysanız ve gelişmek istiyorsanız, bu lig sizin için ideal. Hem çaylak hem de pro seviyesindeki oyunculara oyun hakkında merak ettiğiniz her şeyde yardımcı oluyoruz.

  2. Elit Oyuncular İçin: Zaten elit bir ligdeyseniz ama daha güçlü takımlarla rekabet edemiyor musunuz? Özel kurallarımız ile herkesin hızlıca gelişimini ve saygınlık kazanmasını sağlıyoruz.

  3. Aktif Rekabet Arayanlar İçin: Yüksek aktivite ve rekabet arıyorsanız, yine doğru yerdesiniz. Diğer menajerlerle birlikte her yarışta aktif olmaya ve rekabeti en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz.



Ek Bilgi: Farklı milletlerden oyuncuların, kendi dillerinde veya İngilizce olarak soru sormalarında da yardımcı olmaya özen gösteriyoruz. Herkese açık ve kapsayıcı bir ortam sağlamayı hedefliyoruz.


Lig Kuralları:


  • Temel kurallarımız arasında, tek pilot odaklı sistem, birden fazla lastik kullanımı, yakıt ikmali ve en hızlı tur için ekstra puan bulunmaktadır.



Elit Serisi Kuralları:


  • İlk yarıştıranlar, bir sonraki yarışta ilk turda pit stop yaparak geri kalmaları sağlanır. Bu, gelişmekte olan menajerlerin daha fazla tecrübe kazanmalarını teşvik eder.



Ligimizin mevcut sezonu 23 Nisan saat 22:00'de (UTC+3) sona erecektir. Siz değerli menajerleri rekabet dolu ortamımıza davet ediyoruz!


md-quotelink
medal 5375
7 days ago
Yeni sezon başlıyor. Kaçırmayın 😂
md-quotelink
medal 5060
7 days ago
elite ligde bot sayısı nedir?
md-quotelink
medal 5375
6 days ago
Mehmet
elite ligde bot sayısı nedir?


Mümkün olduğunca bot bırakmamaya çalışıyoruz. 
Şimdilik sıfır
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.