ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Αναβάθμιση Σασί και Κινητήρας

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
md-lock This topic has been closed by the moderator
medal 5031
79 days ago
Ξέρουμε ποτε θα μπει η εξέλιξη σασί ως επιλογή στην αναβαθμιση του μονοθεσίου; Ειμαι lv 20 και μολις μου ανοιξε η επιλογη για δικο μου κινητήρα. Νομίζω πως αμα ξεκινήσω τωρα δικο μου κινητηρα θα χασω το lv.30 που εχω και δεν ξέρω ποσο καιρό θα μου πάρει για να τον κανω 30lv. Εχεις κανείς καμια άποψη για τα δυο αυτα θεματα.; Ευχαριστω.
md-quotelink
medal 5235 SUPPORT AGENT
79 days ago
Γεια σας,

Αυτή είναι μια εφαρμογή που θα έρθει σε μελλοντικές ενημερώσεις. Ωστόσο, δεν μπορώ να σας δώσω μια συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα συμβεί αυτό.
md-quotelink
medal 5937
78 days ago
Θα πρότεινα να κατασκευάσεις κινητήρες, γιατί ναι μεν θα υποφέρεις για όσο δεν έχεις τον lvl30 κινητήρα αλλά θα είσαι ανεξάρτητος και θα μπορείς να βάλεις ό,τι δύναμη θες στον κινητήρα, και θα μπορείς να βγάλεις και λεφτά. Με άλλα λόγια, δες το σαν επένδυση.

Ωστόσο, αν δεν αγωνίζεσαι καθημερινά σε πρωτάθλημα με συμπαίκτες lvl 30 θα σου πάρει αρκετό καιρό να φτάσεις και εσύ lvl 30, οπότε στην περίπτωση αυτή δεν αξίζει τόσο.

Τέλος, όπως είπε και ο συντονιστής, το custom σασί θα έρθει σε κάποιο μελλοντικό update το οποίο δεν ξέρουμε πότε θα γίνει.
md-quotelink
md-lock This topic has been closed by the moderator
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.