ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

League
Hungarian iGP Championship x FIA Formula-1 HUN

angle-double-left ios-arrow-back 1 2 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5004
314 days ago
yeah
md-quotelink
medal 5497
281 days ago
Nemrég elkezdődött a bajnokságunk 75. szezonja, az új ligaszabályok is életbe léptek. A kezdőbe és profiba van még pár szabad helyünk, az elit jelenleg tele van, de van 1-2 inaktívabb játékos. Így ha valaki szeretne csatlakozni hozzánk, nyugodtan írjon nekem egy üzenetet és megpróbálok helyet felszabadítani.
md-quotelink
medal 5497
248 days ago (Last edited by Áron Magura 248 days ago)


Az előző 3 szezon továbbra is Magura Áron és Bódi Gergő bajnoki csatájával folytatódott. A 73. szezonban a Magura Racing, a következő két szezonban azonban a Benetton F1 Team lett a bajnok. Valló Zsolt, a Magura Racing versenyzője megszerezte első egyéni címét is, majd 2 szezonnal később rögtön a másodikat is. A 72. szezon egyéni bajnoka Pádár Aliz lett, ezzel megszerezve második címét. A 3 szezon alatt 4 új győztest is avattunk.

A következő héten elindul egy mentorprogram a bajnokságunkban. Ebben a liga összes tagja részt vehet és minden héten egy újabb témával fogok jelentkezni. Ez segíthet a kezdőknek a játékban elindulni, a profi szinten versenyzőknek fejlődni és olyan dolgokat tanulni, ami elit szinten fontos lehet. De még az elitben versenyzőknek is hasznos lehet, mert kevésbé ismert tippeket-trükkökre is ki fogok térni. 
Ha szeretnél te is részt venni a mentorprogramban, csatlakozz a bajnokságunkhoz és nincs is más tennivalód. Sose késő csatlakozni, mert az összes anyag elérhető lesz a későbbiekben is.
md-quotelink
medal 5497
118 days ago
Augusztus 5.-én 5 éves lett a bajnokságunk, ami iGP-s mércével is elég szép szám, kevés ilyen régóta működő magyar és nemzetközi liga van. Nagyon sok játékos megfordult itt ezalatt a fél évtized alatt, mennyi emlékezetes versenyünk és szezonunk volt. Ez az egész nektek köszönhető, mindenkinek aki részese volt/most is részese a bajnokságnak és kitart még a nehezebb, kevésbé izgalmas időkben is. Külön köszönet a korábbi ligavezetőknek is, nélkületek sem lehetnénk ma itt. A 10. évfordulóig meg sem állunk, folytatjuk a versenyzést és együtt fejlődünk, a cél hogy egy összetartó közösséget hozzunk létre. Ősszel folytatódni fog a mentorprogram és van pár újabb ötletem is! Ennek az 5 évnek a megünneplésére pár meglepetéssel is készülök, ezekkel ősz folyamán jelentkezek! Tényleg köszönet nektek, hogy itt vagytok, azoknak is akik már nem versenyeznek aktívan, de discordon velünk maradtak. Nekem pedig hatalmas megtiszteltetés hogy vezethetem a bajnokságot, és továbbra is mindent megteszek hogy ez az 5 év tovább növekedjen, a közösség pedig épüljön. Sok sikert mindenkinek az év hátralevő részéhez!
md-quotelink
medal 5497
57 days ago
Nemsokára véget ér a HIGPC 82. szezonja, úgyhogy aki szeretne csatlakozni, lassan készülhet! ;)
md-quotelink
medal 5497
5 days ago (Last edited by Áron Magura 1 day ago)

Hamarosan egy új korszak kezdődik a bajnokságunk történetében, ugyanis a következő szezontól egyesülni fogunk a FIA Formula-1 HUN ligával. Közösen egy nagyon erős bajnokságot fogunk létrehozni, az elitben nem is lesz szabad hely, remélhetőleg a bajnoki címért is többen küzdhetünk majd. A HIGPC-ben hétköznap lesznek futamok, a FIAF1H pedig hétvégi ligaként fog tovább működni. Február 3.-án kezdődik a HIGPC - FIAF1H első közös szezonja, kiélezett csatákra számítok, a szezon végén majd jelentkezni fogok egy összefoglalóval!

md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 2 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.