ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

League
HiGPC - FIAF1H

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 2 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5093
1 year 358 days ago
Nemrég elkezdődött a bajnokságunk 75. szezonja, az új ligaszabályok is életbe léptek. A kezdőbe és profiba van még pár szabad helyünk, az elit jelenleg tele van, de van 1-2 inaktívabb játékos. Így ha valaki szeretne csatlakozni hozzánk, nyugodtan írjon nekem egy üzenetet és megpróbálok helyet felszabadítani.
md-quotelink
medal 5093
1 year 325 days ago (Last edited by Áron Magura 1 year 325 days ago)


Az előző 3 szezon továbbra is Magura Áron és Bódi Gergő bajnoki csatájával folytatódott. A 73. szezonban a Magura Racing, a következő két szezonban azonban a Benetton F1 Team lett a bajnok. Valló Zsolt, a Magura Racing versenyzője megszerezte első egyéni címét is, majd 2 szezonnal később rögtön a másodikat is. A 72. szezon egyéni bajnoka Pádár Aliz lett, ezzel megszerezve második címét. A 3 szezon alatt 4 új győztest is avattunk.

A következő héten elindul egy mentorprogram a bajnokságunkban. Ebben a liga összes tagja részt vehet és minden héten egy újabb témával fogok jelentkezni. Ez segíthet a kezdőknek a játékban elindulni, a profi szinten versenyzőknek fejlődni és olyan dolgokat tanulni, ami elit szinten fontos lehet. De még az elitben versenyzőknek is hasznos lehet, mert kevésbé ismert tippeket-trükkökre is ki fogok térni. 
Ha szeretnél te is részt venni a mentorprogramban, csatlakozz a bajnokságunkhoz és nincs is más tennivalód. Sose késő csatlakozni, mert az összes anyag elérhető lesz a későbbiekben is.
md-quotelink
medal 5093
1 year 195 days ago
Augusztus 5.-én 5 éves lett a bajnokságunk, ami iGP-s mércével is elég szép szám, kevés ilyen régóta működő magyar és nemzetközi liga van. Nagyon sok játékos megfordult itt ezalatt a fél évtized alatt, mennyi emlékezetes versenyünk és szezonunk volt. Ez az egész nektek köszönhető, mindenkinek aki részese volt/most is részese a bajnokságnak és kitart még a nehezebb, kevésbé izgalmas időkben is. Külön köszönet a korábbi ligavezetőknek is, nélkületek sem lehetnénk ma itt. A 10. évfordulóig meg sem állunk, folytatjuk a versenyzést és együtt fejlődünk, a cél hogy egy összetartó közösséget hozzunk létre. Ősszel folytatódni fog a mentorprogram és van pár újabb ötletem is! Ennek az 5 évnek a megünneplésére pár meglepetéssel is készülök, ezekkel ősz folyamán jelentkezek! Tényleg köszönet nektek, hogy itt vagytok, azoknak is akik már nem versenyeznek aktívan, de discordon velünk maradtak. Nekem pedig hatalmas megtiszteltetés hogy vezethetem a bajnokságot, és továbbra is mindent megteszek hogy ez az 5 év tovább növekedjen, a közösség pedig épüljön. Sok sikert mindenkinek az év hátralevő részéhez!
md-quotelink
medal 5093
1 year 82 days ago (Last edited by Áron Magura 1 year 78 days ago)

Hamarosan egy új korszak kezdődik a bajnokságunk történetében, ugyanis a következő szezontól egyesülni fogunk a FIA Formula-1 HUN ligával. Közösen egy nagyon erős bajnokságot fogunk létrehozni, az elitben nem is lesz szabad hely, remélhetőleg a bajnoki címért is többen küzdhetünk majd. A HIGPC-ben hétköznap lesznek futamok, a FIAF1H pedig hétvégi ligaként fog tovább működni. Február 3.-án kezdődik a HIGPC - FIAF1H első közös szezonja, kiélezett csatákra számítok, a szezon végén majd jelentkezni fogok egy összefoglalóval!

md-quotelink
medal 5093
1 year 52 days ago (Last edited by Áron Magura 1 year 49 days ago)
HIGPC - FIAF1H 1. szezon (HIGPC 84. szezon) 

Egy új korszak kezdődött a bajnokság történetében ezzel a szezonnal, elég rendesen vissza kell menni az időben, amikor utoljára ehhez hasonlóan szoros és változatos szezonunk volt. Az összetett címet az Astra f csapata nyerte 28 pontos előnnyel a Magura Racing előtt, az első 4 csapat között mindössze 58 pont különbség lett. Az egyéni címet a Magura Racing versenyzője, Budás Bence szerezte meg. 6 különböző csapat nyert versenyt a szezon során, a legtöbbet, 5 versenyt a Benetton F1 Team nyerte. 



Egy rendkívül szép eredményt is elértünk, ugyanis februárban az első helyen végeztünk a nemzetközi ligák rangsorában! A legjobb bajnokságok közé tartozunk és mostmár nem csak országos szinten! ;)



A következő szezonban is hasonló küzdelmekre várunk, az elitben továbbra sincs szabad hely. Azonban ha szeretnétek a bajnokságunkban versenyezni, írjatok nekem egy üzenetet, vagy csatlakozzatok a HIGPC - FIAF1H Weekend League-ba. Ezzel várólistára kerülhettek és amint felszabadul hely, csatlakozhattok is hozzánk. A hétvégi ligába ezen a linken tudtok belépni: https://igpmanager.com/app/p=league&id=47560
md-quotelink
medal 5093
1 year 21 days ago
HIGPC - FIAF1H 2. szezon (HIGPC 85. szezon)

Az egyesülés utáni második szezonban sem maradtunk izgalmak nélkül, az utolsó három versenyt kivéve végig nagy harc volt a bajnoki címért Salánki András és Szondy Krisztián között. Az összetett és az egyéni címet is a Toleman Motorsport csapata nyerte végül, az utolsó három futam erősebb eredményeinek köszönhetően. Ismét 6 különböző csapat nyert futamot, a legtöbb győzelmet most is a Benetton F1 Team szerezte. Összesen 8-szor intette le őket elsőként a kockás zászló, ezzel a futamok 42%-át megnyerték. A Péterfi Reborn Racing is kimondottan jól teljesített a szezon első felében, sokáig a bajnoki cím sem tűnt lehetetlennek, azonban a szezon végén pár versenyt ki kellet hagyniuk.

md-quotelink
medal 5093
263 days ago
6 évesek lettünk!

A mai napon 6 éves lett a bajnokságunk, ez egy elég szép szám, már nemzetközi szinten is a régóta aktív bajnokságok között vagyunk, az országban pedig talán a legrégebbiek. Köszönet mindenkinek, aki tagja a bajnokságunknak, vagy valamikor régebben versenyzett nálunk! A liga jövője is elég fényesnek tűnik, az elitben nincs is hely és erős is a mezőny, aki szeretne kezdőbe vagy profiba tud még csatlakozni.
Hétfőn kezdődik a 90. szezonunk, a 100. szezonig meg sem állunk!
md-quotelink
medal 5093
169 days ago
Nagyon hosszú idő óta elősször szabadult fel hely az elitben. 2 hely is szabad, úgyhogy aki szeretne csatlakozni hozzánk, most tegye meg!
md-quotelink
medal 5027
141 days ago
Bárcsak nem ilyen (nekem) késői időpontban lennének a versenyek :) Jó látni, hogy ilyen versenyképesek vagytok! 
md-quotelink
medal 5093
108 days ago

István
Bárcsak nem ilyen (nekem) késői időpontban lennének a versenyek :) Jó látni, hogy ilyen versenyképesek vagytok! 



Köszönjük! Ha esetleg bármikor mégis jó lenne az időpont, várunk szeretettel a bajnokságban! ;)
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 2 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.