ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
LIVE: Ενημέρωση επιδόσεων ελαστικών

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 220 days ago
Μετά την πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με τη φθορά των ελαστικών, έρχεται ο δεύτερος γύρος αναθεωρήσεων: η ενημέρωση για την απόδοση των ελαστικών.


Τι αλλάζει; 

●  Τα ελαστικά Super Soft και Hard είναι πλέον πιο   αργά από ό, τι πριν
●Τα μεσαία ελαστικά είναι ταχύτερα από πριν
●Τα μαλακά ελαστικά είναι κλασματικά ταχύτερα   από ό, τι πριν - ίσως όχι τόσο αισθητά, πολύ   λιγότερο από την αλλαγή που τα Μεσαία έλαβαν.
●Όλα τα ελαστικά θερμαίνονται τώρα λιγότερο, ή   πρέπει να τα πιέσουμε λίγο περισσότερο για να   πάρουν θερμότητα 

Γιατί αυτή η αλλαγή;


Αυτές οι αλλαγές στοχεύουν στη βελτίωση της μεταβλητότητας της στρατηγικής σε αγώνες διάρκειας 50% και τέλος στη λήξη της κυριαρχίας των σκληρών ελαστικών σε αυτή τη διάρκεια της κούρσας. Το μεγαλύτερο μέρος των σχολίων που λάβαμε μετά την ενημέρωση σχετικά με τη φθορά των ελαστικών ήταν ότι οι διαχειριστές σε αγώνες 50% ήθελαν να δουν αργότερα σκληρά ελαστικά. Η ανατροφοδότηση από τις αγώνες διάρκειας 100% υπήρξε συντριπτικά θετική και ελπίζουμε ότι αυτές οι αλλαγές δεν θα διαταράξουν την ισορροπία αυτή παράλληλα με τη βελτίωση των αγώνων στο 50%.

Θέλαμε επίσης να αλλάξουμε την «ιδανική θερμοκρασία» κάθε ελαστικού, ωστόσο, για τεχνικούς λόγους, αυτό δεν ήταν εφικτό χωρίς την ενημέρωση της εφαρμογής, οπότε επιλέξαμε να προσαρμόσουμε τον τρόπο με τον οποίο όλες οι ενώσεις ελαστικών παράγουν θερμότητα. Αυτό ήταν κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς να ενημερώσουμε την εφαρμογή και να βάλουμε αμέσως ζωντανά. Αυτό επιτυγχάνει σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα και θα πρέπει να επιτρέπει περισσότερες επιλογές ώθησης σε ελαστικά εκτός από Hards. Εκτός από τις αλλαγές επιδόσεων των ελαστικών, αυτό ελπίζουμε να έχει ως αποτέλεσμα την ισορροπία του ρυθμού μεταξύ των ελαστικών.

UPDATE: 12:02 GMT - Όλοι οι γύροι δοκιμών έχουν καθαριστεί από τις 2 τελευταίες ημέρες για να επιτρέψουν σε όλους να ξανακάνουν τους γύρους και να δοκιμάσουν τα καινούρια ελαστικά.

Alex Pnts 
Greek Moderator 



https://igpmanager.com/forum-thread/16267
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.