ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Το iGP Manager Version 3.0 είναι εδώ!

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 207 days ago (edited 5 years 207 days ago)
Είναι η στιγμή που όλοι περιμένουμε! Μπορώ τελικά να ανακοινώσω με μεγάλη υπερηφάνεια ότι μια σειρά σημαντικών ενημερώσεων ζουν τώρα στο iGP Manager. Πολλοί από εσάς θα παρακολουθήσετε τις ειδήσεις για μερικές από αυτές τις ενημερώσεις για μήνες, όπως το νέο σχήμα αυτοκινήτου 2018. Παρόλο που το ίδιο το αυτοκίνητο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό, αποφασίσαμε να το μετατρέψουμε σε μια μεγάλη ενημέρωση που περιέχει μια σειρά βελτιώσεων.

Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 3.0;



Ολόκληρος ο changelog είναι πολύς μεγάλος για να εμφανιστεί εδώ και είναι διαθέσιμος στο φόρουμ. Ακολουθούν τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:



  • Νέο 2018 αυτοκίνητο - με 5 νέες και μια τεράστια γραφική αναθεώρηση σε ολόκληρο το περιβάλλον σε όλες τις πλατφόρμες, είναι μια εντυπωσιακή αναβαθμισμένη οπτική που ανεβάζει τα μπαρ.

  • Νέες ειδοποιήσεις υπενθύμισης - μην χάσετε ποτέ κάτι όπως μπορείτε να επιλέξετε να θυμάστε (εκτός από την εφαρμογή ή τον ιστότοπο) την προθεσμία κλειδώματος πρακτικής, την έναρξη του αγώνα, τη λήξη των συμβάσεων οδηγού / προσωπικού / χορηγού και τα κατασκευαστικά έργα του κεντρικού γραφείου.

  • Βελτιωμένη απόδοση και ισορροπία των ελαστικών - όλες οι ενώσεις ελαστικών έχουν τροποποιηθεί για καλύτερη ισορροπία και για τη δημιουργία περισσότερων στρατηγικών. Τα επίπεδα επιδόσεων και τα ποσοστά φθοράς έχουν ρυθμιστεί και η φθορά τώρα κλιμακώνεται στη διάρκεια της κούρσας για να επιτευχθεί μια παγκόσμια συναίνεση για τα ελαστικά.

  • Νέο σύστημα σύνδεσης - όλοι οι σύνδεσμοι προς το igpmanager.com/app θα ανοίγουν τώρα σε εφαρμογή σε κινητά τηλέφωνα και tablet, επιτρέποντας την εύκολη κοινή χρήση προφίλ, πρωταθλημάτων, δημοπρασιών οδηγών και πολλά άλλα.

  • Νέα μαθήματα - με φιλικές προς το χρήστη οδηγίες βήμα προς βήμα και πολύ μεγαλύτερο βάθος, είναι ευκολότερο από ποτέ να εισαγάγετε τους φίλους σας στο iGP Manager.

  • Νέος συνεργάτης διαφημίσεων με ανταμοιβή - αυξημένη διαθεσιμότητα διαφημίσεων και σταθερότητα της αναπαραγωγής σε όλες τις περιοχές.

  • Διαδικτυακό πρόγραμμα περιήγησης εντός εφαρμογής - συνεχίστε τη συνεδρία του λογαριασμού σας στο φόρουμ χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε ξανά, ακόμα και να ξεκινήσετε εξωτερικούς ιστότοπους στο εσωτερικό του iGP Manager, προτού επιστρέψετε χωρίς κόπο στην εφαρμογή.

  • Οι ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης - σε ολόκληρη την εφαρμογή και ιδιαίτερα στον ζωντανό θεατή αγώνα, οι χρόνοι φόρτωσης έχουν μειωθεί σημαντικά, χρησιμοποιώντας την έξυπνη φόρτωση φόντου και την προσωρινή αποθήκευση, έτσι δεν πρέπει να χάσετε τίποτα ενώ φορτώνετε οτιδήποτε. 

  • Πολύ βελτιωμένες μεταφράσεις - η ομάδα μετάφρασής μας έχει εξοπλιστεί με νέα και βελτιωμένα εργαλεία, διευκολύνοντας έτσι τη βελτίωση όλων των μεταφράσεων σε συνεχή βάση.

  • Νέες μεταφράσεις - έχουν προστεθεί δύο νέες γλώσσες στην περιοχή των Καταλανών και των Βαλκανίων, ενώ για πρώτη φορά τα σχόλια μέσα στον αγώνα μεταφράζοντε σε όλες τις γλώσσες από αυτήν την ενημέρωση.




Μεταφορά διακομιστή

Τον Αύγουστο πήραμε την τολμηρή κίνηση για να μεταφέρουμε ολόκληρη την υπηρεσία σε έναν νέο πάροχο φιλοξενίας, αναζητώντας καλύτερες επιδόσεις και σταθερότητα. Μετά από μια εβδομάδα περίπου 
θεμάτων, η νέα εγκατάσταση έχει λειτουργήσει λίγο πολύ από το ρολόι από τότε. Αποτελεί τεράστια επιτυχία και ανοίγει την πόρτα για τη μελλοντική ανάπτυξη του iGP Manager διατηρώντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας και ποιότητας υπηρεσιών.Alex Pnts 
Greek Moderator 


https://igpmanager.com/news-article/136/version-30-is-here
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.