ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
5 oktober 2018: Update voor bandenprestatie en -slijtage

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6511 SUPER MOD
2 years 359 days ago
Dit is een vertaling van deze officiële aankondiging van Jack Basford.


Morgen om 11:00 GMT rollen we een nieuwe update uit voor de prestatie en slijtage van de banden. Bedoeling van deze verandering is om de variatie in strategieën in 75% en 100% races te verbeteren.

Wat zal er veranderen?


  • Na de update zullen de banden in 100% races even snel slijten zoals momenteel in 75% races.

  • Na de update zullen de banden in 75% races slijten zoals ze momenteel zouden doen in een "62,5% race". De nieuwe slijtage zal zich m.a.w. situeren tussen de huidige slijtage in 75% en 50% slijtage.

  • Harde banden zullen ietsje sneller gemaakt worden om ze meer in de strijd te werpen met de andere types.

  • De twee types regenbanden zullen iets sneller slijten dan ze nu doen.Ons voornaamste doel is om de verhouding in bandenslijtage op een niveau te krijgen waarbij er een algemene consensus bereikt wordt over de balans van de banden en we geen split zien in de discussie tussen bvb. 50% en 100% competities, waarbij de eerste zeggen dat het fantastisch is en de laatste dat er verandering nodig is. Uit alle feedback die we kregen van 100% competities is het duidelijk dat SuperSoft en Soft te sterk waren ten gevolge van een te lange levensduur. Deze veranderingen zijn bedoeld om dat probleem aan te pakken; door de levensduur van de banden te verkorten voor deze racelengtes zouden de SuperSofts en Softs minder dominant moeten worden. De Harde banden iets sneller maken zou dat type ook terug in de running moeten brengen.

Zoals eerder gezegd bij alle recente veranderingen aan de banden, zullen we al jullie feedback lezen en desgewenst reageren met verdere wijzigingen. We aanvaarden dat dit iets is dat continu bijgesteld moet worden en niet in één update kan afgehandeld worden. Ook in de F1 is de bandenbalans een voortdurend debat, het is een delicate evenwichtsoefening.Dit is een vertaling van deze officiële aankondiging van Jack Basford.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.