ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Solved
Regenraces echt drama.

ios-checkmark-circle
This thread is closed because it is solved.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 148 days ago
De afgelopen races met regen zijn echt waardeloos. Handmatige settings bij het droog worden was al een ramp...in de ronde ervoor switchte de settings meerdere malen verkeerd terug. In de pits ging deze dan nog eens switchen naar de verkeerde band. Met overmaat van ramp de race van vandaag. Banden klopte niet. Daarnaast stond de indicatie op 5mm...en bleef daar op staan. De eerste ronde naar W gegaan maar de eerst volgende keer ging hij weer automatisch naar I. Dat zou niet moeten mogen. Daarna werdt het droog...maar indicatie bleef op 5 mm staan. Ik heb 25 ronden de autopit moeten annuleren want hij wilde elke ronde naar I....erg frustrerend als de indicatie 5mm blijft aangeven. PLOTS klapt de regenindicatie van 5mm naar 0.9mm....hoedan? Het hele seizoen zijn er complicaties met regenraces. AUB laat ze de regen weeruitschakelen. Zonde van mijn motoren en budget wat weer minder is. Mijn league krijgt er steeds minder zin in. Er blijven te veel technische zaken achter. Leuk al die upgrades betreffende de layout. Maar 99% zou toch echt het bevorderen van de gameplay moeten zijn....toch? 
md-quotelink
medal 5971 Super Mod
5 years 148 days ago
Timo, is dit de race waar je het over hebt? https://igpmanager.com/app/d=result&id=19898620&tab=race

Ik reed vandaag in Spanje en daar bleef het ook lange tijd op 5mm terwijl het al niet meer regende en daarna sprong het opeens naar 0.9mm. Ik heb dit al gerapporteerd aan de devs en kan jouw race toevoegen aan het bug rapport als je me dit nog even bevestigt.

Ivm die autopit: op wat stonden je basisstrategie en advanced settings?
md-quotelink
medal 5000
5 years 148 days ago
Top! Klopt, dat is hem!
md-quotelink
medal 5971 Super Mod
5 years 147 days ago
Normaalgezien wordt er vandaag rond de middag al een fix uitgerold. Laat ons hopen :)
md-quotelink
medal 5000
5 years 146 days ago
Laten we het hopen. Denk dat de meeste hier het komende seizoen de brui er aan gaan geven als het drama blijft. :"(
md-quotelink
medal 5000
5 years 140 days ago
We zijn er een beetje klaar mee. Vandaag Monaco 3.5mm regen en netjes op W ingesteld...gaat gaan ze eerste ronde naar binnen om setje W er onder te zetten. De nieuwe layout, leuk hoor maar zolang dit soort dingen fout blijven gaan nokken we er mee. De ontwikkelaar zou eens wat aandacht aan moeten schenken. Het is natuurlijk freeware maar men heeft toch al heel lang tijd in hun team gestoken. Jammer dit 
md-quotelink
medal 5971 Super Mod
5 years 139 days ago
Dat probleem van foutief pitten in de eerste lap is gekend. De info die ik gisterenavond kreeg (nog voor jij dit postte :) ) is dat het hopelijk maandag opgelost zal zijn. 
Degene die aan de lay-out van het spel werkt, is trouwens iemand anders dan degene die aan de simulatie engine werkt, dus het is niet zo dat er minder tijd in debuggen van de race problemen wordt gestoken omdat er aan een nieuwe lay-out werd gewerkt. 
md-quotelink
medal 5000
5 years 139 days ago (edited 5 years 139 days ago)
Klinkt goed Gert. 

@Timo, je mag best opmerkingen hebben over het gratis spel. Ik denk evenwel dat alle online spellen bugs bevatten en in ontwikkeling zijn. Hele legers zijn bij mij om het leven gekomen hierdoor. 

Ik snap echter niet goed, gelet op je toonzetting, dat je geen antwoord geeft op een eerder gestelde vraag: Ivm die autopit: op wat stonden je basisstrategie en advanced settings?
Daarmee zou je constructief kunnen helpen. 
md-quotelink
medal 5000
5 years 139 days ago
Ik had mijn basisinstellingen op W, beide rijders. Mijn advanced stel ik niet in omdat ik altijd online ben. Als het op de indicatie 3.5mm regen staat, en ik sta op W...waarom zou mijn rijder dan de eerste ronde wederom voor WW naa binnen gaan terwijl deze al op W staan? Ik speel het spel al redelijk lang en sinds vorig seizoen gebeurt dit pas. Het script is te complex. Als een rijder op W wordt gezet vanaf de instellingen, en de manager is online, dan zouden alle instellingen geneutraliseerd moeten worden. Tegenwoordig wordt de baan ook zelden meer droog en droogweerbanden reageren pas echt op 0.0mm. Dus de advanced zet ik dan al meestal op +20 rondes. Maar het automatisch pitten terwijl het niet moet...dat is onzin, want je hele race is direct weg. Het is frustrerend want we steken er heel veel tijd in. 
md-quotelink
medal 5000
5 years 139 days ago
Aha, dat is een prettig lange uitleg. 

De ontwikkelaars hebben deze input nodig, omdat zij niet alles kunnen simuleren in hun tests. Dit soort informatie helpt hun het probleem sneller te adresseren. 
md-quotelink
medal 5000
5 years 136 days ago
Gisteren was het weer raak bij een regenrace.lekker hoor :D
md-quotelink
medal 5971 Super Mod
5 years 136 days ago
Nieuwe update is vandaag gereleased: https://igpmanager.com/forum-thread/18355
Dit zou o.a. het probleem met onnodig pitten voor dezelfde banden moeten oplossen.
md-quotelink
medal 5000
5 years 126 days ago
Probleem houd zich aan! 
md-quotelink
medal 5971 Super Mod
5 years 126 days ago
Zoals Ram eerder al zei, zou het helpen als je in zo'n geval uitlegt hoe "het probleem" zich exact manifesteerde, inclusief een link naar je raceresultaten.
Met een algemeen statement hebben we niet echt iets om op te debuggen.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.