ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3765

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Fejlesztői közlemény: Új szimulációs frissítés, 2018.12.04.

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 5000
5 years 141 days ago (edited 5 years 137 days ago)
Kedves Menedzserek!

Darren Price (aka. Dazaster) a következő szavakat intézi hozzánk. Az érdemi részt a 4. bekezdésnél keressétek, az eredeti bejegyzést pedig ezen a linken.

"Ahogy néhányan tapasztalhattátok, hogy tegnap GMT szerint 10:30 körül (magyaridő szerint 11:30-kor) egy újabb frissítést próbáltunk telepíteni, majd vissza kellett vonnunk. Emiatt a versenyek rajtjai kiestek ebben az idősávban. Visszavontam a változtatásokat és végülis mindegyik verseny rendben elindult - ahogy kellett - amint a rendszert újraindítottuk a régi kóddal.

A mai napon GMT szerint 14:30-kor (magyar idő szerint 15:30-kor) ismét neki futottunk a frissítésnek. Azt hiszem most már minden rendben működik, de azért figyelni fogok.

Normál esetben nem szoktam külön részletezni, sem pedig közhírré tétetni a szimuláció frissítéseit. Most azonban akad néhány változás, ami érinti a játékosokat is.

A legfontosabb változások:

  • A rendszer (AI) mostantól egy perccel a versenynézet megnyílása előtt eldönti, hogy mely keveréket kell feltenni az autóra [pl.: ha a verseny 12:00-kor kezdődik, akkor a beállítások 11:50-től már nem módosíthatók; az automatikus gumiválasztás 11:51 körül fog életbe lépni, hogyha a körülmények szükségessé teszik - Sanyi].

  • Eszközöltünk egy kisebb javítást az automatikus boxkiállásokat illetően: Ha ugyanazt a keveréket választod következő boxkiálláshoz, mint amin eleve kint vagy a pályán, a rendszer nem fog kihívni a boxba, amíg jó állapotban vannak a gumijaid és üzemanyagod is van elég.



Továbbá:
Most már a versenyt megelőző szakaszban is tudjátok változtatni a push-t vagy a következő kiállás beállításait."

A fordításon kívül én ezt az utolsó állítást a következőképpen szemléltetném: Korábban a start előtt, amikor már beléptetek a verseny nézetbe, nem lehetett állítani a stratégián. Ez mostantól lehetséges. A push-t lehetett szabályozni, de nem volt kihatással a rajtra - mostantól azonban igen.

FRISSÍTÉS:
"Ehhez a frissítési csomaghoz eszközöltünk még egy kis javítást. Eddig, ha esős gumit állítottatok be az első etapra, az eső pedig esett, de nem érte el a haladó beállításban megadott értéket, akkor az eső elállásakor betervezett gumit kaptátok meg a rajtra. Ezen javítottunk és már a szerverre is felvezettük."

Fontos továbbá, hogy töröljétek a gyorsító tár előzményeit a böngészőben és/vagy az alkalmazásban. Így biztosan zökkenőmentesen fogjátok elérni a frissítéseket. A múltkori kozmetikai csinosítgatások is átestek pár csiszoláson az elmúlt néhány órában - ezek miatt is érdemes ezt a kis beavatkozást elvégezni.

md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.