ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

 • Guest
  medal 0
 • Posts: 21
 • Post Likes: 3764

Notifications

 • No Unread Notifications

Official
Wijzigingen aan video-advertenties

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6511 SUPER MOD
2 years 240 days ago
Dit is een vertaling van deze officiële aankondiging van Jack Basford.We hebben veranderingen gedaan aan de advertenties in iGP en meer mogelijkheden gecreëerd om beloningen te krijgen via advertenties doorheen het spel. Het krijgen van extra onderdelen is niet meer de enige plaats waar advertenties beschikbaar zijn en het aantal gratis onderdelen is verminderd om andere beloningen in ruil voor advertenties mogelijk te maken.

Ondanks onze pogingen om de realiteit te negeren en rotsvaste advertentieplaatsingen te voorzien, hebben we na jarenlange ervaring en samenwerking met verschillende advertentiepartners geleerd dat advertenties kansen zijn en ook op die manier moeten gepresenteerd worden. We moeten vermijden de verwachting te creëren dat iedereen er altijd X per dag kan krijgen, omwille van verschillende redenen:


 • Ten eerste kan niet iedereen hetzelfde aantal advertenties te zien krijgen. Zelfs eenzelfde persoon kan van dag tot dag, en zelfs van uur tot uur, een verschillend aantal advertenties beschikbaar hebben. Dit heeft geleid tot spelers die zich tekort gedaan voelden als ze niet hetzelfde aantal advertenties konden bekijken als iemand anders. Wij hebben hier totaal geen controle over en dit hangt af van adverteerders, de bevolkingsgroep waarop ze zich willen richten en wanneer ze advertenties willen laten zien. Het was bijna nooit een bug als er geen advertentie beschikbaar was, maar het werd wel altijd zo ervaren door de manier waarop het geïmplementeerd was (door de verwachting te creëren dat er X advertenties per dag beschikbaar zouden zijn). Het was ons gebrek aan ervaring met video-advertenties dat ons ertoe had aangezet om ze initieel op die manier te implementeren.

 • Ten tweede wordt de spelervaring negatief beïnvloed door enkelvoudige repetitieve advertentieplaatsingen. Als managers afhankelijk worden van het repetitief bekijken van een serie advertenties in plaats van echt hun team te managen, is dat niet goed! We willen dat de spelervaring doorspekt is met uitdagingen en beslissingen. Het is per slot van rekening een managerspel.Bestaande advertentieplaatsingen zijn gewijzigd en nieuwe advertentieplaatsen zijn geïntroduceerd:

 • De oude onderdelenadvertenties kunnen nu maximum 3 keer bekeken worden, om te vermijden dat managers bevoordeeld of benadeeld worden zoals voorheen.

 • Er is een nieuwe plaatsing op de investeringspagina die managers toelaat om gratis cash te krijgen voor hun team. Die extra cash kan ook gebruikt worden om updates van het hoodfkwartier (bvb. fabricagegebouw) te financieren en zo minder gratis onderdelen nodig te hebben.

 • Er is een nieuwe plaatsing op de trainingspagina die managers de mogelijkheid geeft om hun bestuurders te genezen. Dit maakt het mogelijk om extra te trainen zonder extra kost.
Dit is een vertaling van deze officiële aankondiging van Jack Basford.


md-quotelink
medal 5000
2 years 240 days ago
Dank Gert voor het vertalen. Het is me nu helemaal duidelijk. 
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.