ios-personmd-notifications md-help-circle

Profile

  • Guest
    medal 0
  • Posts: 21
  • Post Likes: 3764

Notifications

  • No Unread Notifications

Official
Nieuw Circuit: Oostenrijk

warning
This thread is closed. Threads older than 6 weeks are closed automatically. To continue this discussion, create a new thread.
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right
medal 6511 SUPER MOD
2 years 4 days ago
Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.

Een nieuwe dag, een nieuw circuit! Oostenrijk is toegevoegd en vervangt vanaf nu het oude Europa circuit op de kalender.

Om een redelijke kalender te behouden, zullen nieuwe circuits nu oudere circuits vervangen. Op termijn zullen we een kalendersysteem ontwikkelen waarin de competitiehost kan kiezen op welke circuits er in elk seizoen zal geracet worden, maar dat zit nog niet in deze update.

In testfase: Verbeteringen in geavanceerde strategie

Na enkele weken van hard werken aan verbeteringen aan de geavanceerde strategie, voornamelijk in verband met wisselende weersomstandigheden voor de start van een race, zijn we nu in de testfase beland. In dit stadium wordt het ontwikkeld in samenwerking met ons betatesterteam, dat bestaat uit echte managers uit de iGP Manager gemeenschap. We verzamelen hun feedback over de oplossingen die we hebben geïmplementeerd om zo de update voor te bereiden en te verfijnen met het oog op de publieke release.


Dit is een vertaling van deze blogpost van Jack Basford.
md-quotelink
angle-double-left ios-arrow-back 1 ios-arrow-forward angle-double-right

You must be logged in to post a reply.